Приједор: Божићни пријем у касарни Жарко Згоњанин

Први пјешадијски батаљон Шесте пјешадијске бригаде Оружаних снага Босне и Херцеговине данас је у Приједору организовао традиционални божићни пријем у касарни „Жарко Згоњанин“.  Овом пријему присуствовали су представници војног и цивилног друштва.

Република Српска 17.01.2020 | 18:00
Приједор: Божићни пријем у касарни Жарко Згоњанин

Традиционални Божићни пријем поводом најрадоснијег хришћанског празника прилика је за сусрет представника цивилних структура са припадницима Оружаних снага БиХ који дјелују на подручју града Приједора како би сумирали резултате рада постигнуте у претходној години.

Потпуковник Горан Стокић, комадант Првог пјешадијског батаљона 6.Пјешадијске бригаде, каже да узајамна и квалитетна сарадња на бројним пољима годинама је на високом нивоу, пто су потврдили и представници градске управе.

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић је честитао новогодишње и божићне празнике свим припадницима Трећег пјешадијског ПУК-а, пожеливши им успјешну годину и да је проведу у миру.

Божићни пријем је традиција која се у касарни „Жарко Згоњанин“ његује већ годинама а осим припадника Оружних снага Босне и Херцеговине окупио је и представнике политичког, културног и друштвеног живота града.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бозиц??

17.01.2020 17:58

Бозиц просао прије 10 дана а ови јос славе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Православац

17.01.2020 19:01

Божић је и Христос се роди све док се бог не јави.. а иначе свака локација ОС БиХ у РС обиљежава Божић и на свим локацијама је други датум обиљежавања.. централно обиљезавање је било у понедељак 13.01 у касарни Козара Бања лука