"Више не узимам кортизон и то је одлична вијест"

Добре вијести стижу из Болоње. Прослављени фудбалер и тренер Синиша Михајловић гостовао је на италијанској ТВ станици “Канал 5” и открио да је његово стање тренутно веома добро. Тренутно он води тренинге Болоње, али и почиње да тренира како би вратио снагу.

Фудбал 17.01.2020 | 17:55
"Више не узимам кортизон и то је одлична вијест"

– Више не узимам кортизон и то је одлична вијест. Прошло је 78 дана од када ми је пресађена коштана срж, а првих 100 дана су најкритичнији. За сада све иде како треба, потребно је и стрпљење. Сада сам почео да вјежбам, да вратим снагу. Четири мјесеца нисам радио ништа – рекао је Михајловић.

Он је истакао да је прошао веома тежак период, али да се борба наставља као и да му је породица пружила огромну подршку.

– У пет дана сам имао 13 хемотерапија. Први циклус је био најтежи, имао сам нападе панике. Почео сам да лудим. Желио сам да разбијем стакло, али су супруга и медицинска сестра ме срећом зауставиле. Морао сам и да се држим због породице, како они не би још више бринули. Претварао сам се, смијао, иако ми се није смијало… То су били веома тешки тренуци – описао је Михајловић.

(Српскаинфо)

 

Коментари / 0

Оставите коментар