"Više ne uzimam kortizon i to je odlična vijest"

Dobre vijesti stižu iz Bolonje. Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović gostovao je na italijanskoj TV stanici “Kanal 5” i otkrio da je njegovo stanje trenutno veoma dobro. Trenutno on vodi treninge Bolonje, ali i počinje da trenira kako bi vratio snagu.

Fudbal 17.01.2020 | 17:55
"Više ne uzimam kortizon i to je odlična vijest"

– Više ne uzimam kortizon i to je odlična vijest. Prošlo je 78 dana od kada mi je presađena koštana srž, a prvih 100 dana su najkritičniji. Za sada sve ide kako treba, potrebno je i strpljenje. Sada sam počeo da vježbam, da vratim snagu. Četiri mjeseca nisam radio ništa – rekao je Mihajlović.

On je istakao da je prošao veoma težak period, ali da se borba nastavlja kao i da mu je porodica pružila ogromnu podršku.

– U pet dana sam imao 13 hemoterapija. Prvi ciklus je bio najteži, imao sam napade panike. Počeo sam da ludim. Želio sam da razbijem staklo, ali su supruga i medicinska sestra me srećom zaustavile. Morao sam i da se držim zbog porodice, kako oni ne bi još više brinuli. Pretvarao sam se, smijao, iako mi se nije smijalo… To su bili veoma teški trenuci – opisao je Mihajlović.

(Srpskainfo)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar