Након развода Мустафа обасипа Емину поклонима, добила сат од 45.000 евра!

Турски певач Мустафа Сандал (50) поприлично се "отворио" пошто је, како се прича, бившој супрузи Емини Јаховић (38) поклонио скупоцени сат.

Забава 17.01.2020 | 19:19
Након развода Мустафа обасипа Емину поклонима, добила сат од 45.000 евра!

Емина и Мустафа су крајем прошле године изгладили свој однос и поново се зближили, тако су све новогодишње пазнике провели у његовом стану заједно са синовима Јаманом и Јавузом.

Обзиром да је певачица пре два дана прославила рођендан, Мустафа је одлучио да покаже да нема змију у џепу, па јој је наводно поклонио "Ролеx" од 45.000 евра.

- Емина се запрепастила када је видела да јој је купио "Ролекс". Пала му је у загрљаљ и љубила га пред свима нама. Питала га је колико је платио поклон, а он је тек на крају вечери посустао и признао да је искеширао 45.000 евра - испричала је певачицина другарица.

Она је открила да ово ипак није крај поклонима, те да Мустафа припрема и једно изненађење за Емину и њихове синове Јамана и Јавуза.

Похвалио нам се да ће их водити на луксузан одмор у Швајцарској и да је већ резервисао апартман у једном од најскупљих хотела у Алпима - открила је Еминина другарица за Информер.

Како бисмо проверили ову информацију, контактирали смо Емининог ПР-а.

Не знам, нисам обавештен да је добила такав поклон - рекао је Нинослав за Телеграф ЈЕТСЕТ.

Извор: Информер/Телефраф Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар