Nakon razvoda Mustafa obasipa Eminu poklonima, dobila sat od 45.000 evra!

Turski pevač Mustafa Sandal (50) poprilično se "otvorio" pošto je, kako se priča, bivšoj supruzi Emini Jahović (38) poklonio skupoceni sat.

Zabava 17.01.2020 | 19:19
Nakon razvoda Mustafa obasipa Eminu poklonima, dobila sat od 45.000 evra!

Emina i Mustafa su krajem prošle godine izgladili svoj odnos i ponovo se zbližili, tako su sve novogodišnje paznike proveli u njegovom stanu zajedno sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Obzirom da je pevačica pre dva dana proslavila rođendan, Mustafa je odlučio da pokaže da nema zmiju u džepu, pa joj je navodno poklonio "Rolex" od 45.000 evra.

- Emina se zaprepastila kada je videla da joj je kupio "Roleks". Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao 45.000 evra - ispričala je pevačicina drugarica.

Ona je otkrila da ovo ipak nije kraj poklonima, te da Mustafa priprema i jedno iznenađenje za Eminu i njihove sinove Jamana i Javuza.

Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzan odmor u Švajcarskoj i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpima - otkrila je Eminina drugarica za Informer.

Kako bismo proverili ovu informaciju, kontaktirali smo Emininog PR-a.

Ne znam, nisam obavešten da je dobila takav poklon - rekao je Ninoslav za Telegraf JETSET.

Izvor: Informer/Telefraf Foto: instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar