Истина је, заједно су - глумац признао романсу!

Већ месецима се спекулише да су познати српски глумац Петар Стругар и популарна фолкека Милица Тодоровић у тајној љубавној вези.

Забава 17.01.2020 | 17:04
Истина је, заједно су - глумац признао романсу!

Млади глумац коначно је одлучио да отвори душу и у интервјуу за портал "Еспресо" открије како је почела романса између њега и Милице!

- Искрено, да постоји формула и правилник за те ствари, неко би то досад открио. Правила нема, формула не постоји. Шта је тачно утицало, не умем да вам одговорим али да се нешто десило, десило се. Поред свега наведеног, додао бих још много ствари које су сигурно утицале, али о томе ћемо неки други пут - рекао је кроз осмех Петар.

Он и Милица упознали су се у коњичком клубу када јој је он позајмио коња за снимање новог спота. Зато смо га питали да ли је сада учи и да јаше.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#килитхекоњ улази у форму??? тренер @боколоко80 пхото бy @_дозла_ хвала и @зоранмундуковиц #схоwјумпинг #wинтерпрепаратионс

Објава коју дели ПетарСтругар (@п_стругар) дана

- Истина је да смо се упознали на снимању Миличиног спота за чије сам снимање позајмио свог коња. Међутим, није почела да тренира, још увек скупља храброст. Али долази редовно да нам прави друштво - признаје глумац, који је велики љубитељ животиња, нарочито коња.

Да подсетимо, од када је Милица Тодоровић у октобру месецу објавила слику са Петром Стругаром, медији нису престајали да спекулишу да међу њима постоји нешто више од пријатељског односа. И поред тога што је пар желео да своју везу држи у строгој приватности, било је питање времена када ће се истина о њиховом односу открити. 

Извор: Србија Данас/Еспрессо Фото: инстаграм 

Коментари / 0

Оставите коментар