Istina je, zajedno su - glumac priznao romansu!

Već mesecima se spekuliše da su poznati srpski glumac Petar Strugar i popularna folkeka Milica Todorović u tajnoj ljubavnoj vezi.

Zabava 17.01.2020 | 17:04
Istina je, zajedno su - glumac priznao romansu!

Mladi glumac konačno je odlučio da otvori dušu i u intervjuu za portal "Espreso" otkrije kako je počela romansa između njega i Milice!

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umem da vam odgovorim ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put - rekao je kroz osmeh Petar.

On i Milica upoznali su se u konjičkom klubu kada joj je on pozajmio konja za snimanje novog spota. Zato smo ga pitali da li je sada uči i da jaše.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kilithekonj ulazi u formu??? trener @bokoloko80 photo by @_dozla_ hvala i @zoranmundukovic #showjumping #winterpreparations

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана

- Istina je da smo se upoznali na snimanju Miličinog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost. Ali dolazi redovno da nam pravi društvo - priznaje glumac, koji je veliki ljubitelj životinja, naročito konja.

Da podsetimo, od kada je Milica Todorović u oktobru mesecu objavila sliku sa Petrom Strugarom, mediji nisu prestajali da spekulišu da među njima postoji nešto više od prijateljskog odnosa. I pored toga što je par želeo da svoju vezu drži u strogoj privatnosti, bilo je pitanje vremena kada će se istina o njihovom odnosu otkriti. 

Izvor: Srbija Danas/Espresso Foto: instagram 

Komentari / 0

Ostavite komentar