Певачице заратиле због страшне клевете!

Весна Ривас недавно је у медијима изнела причу о прошлости Весна Змијанац, за коју тврди да је мајка певачице наводно држала три јавне куће, а сада се фолк дива огласила згрожена овим поступком.

Забава 17.01.2020 | 15:09
Певачице заратиле због страшне клевете!

- То је невиђена лаж. Моја мајка у кафани није ушла док ја нисам пропевала, па ни тада није, већ је долазила на концерте. Ко је Весна Ривас да прича о мом тужном детињству, које, притом није било тужно? Мајка се увек трудила да ми ништа не фали и да срећно одрастам. Ма није ми било добро кад сам то видела! Је л знате да ја имам 63 године? И сад такве бруталне лажи треба да читам о покојној мајци? Па то је страшно! Могао је било ко пре 25 или 26 година да се слика са мном и да каже да ми је пријатељ, то је просто смешно. Ја се с мојим другарицама чујем сваки дан, а пријатељ је велика реч за мене - рекла је Весна за "Свет" коју је Ривасова назвала својом колегиницом и другарицом и додала:

- Моју мајку зна цела естрада, све моје старије колеге, сви знају ко је Ковина и каква је жена била. Весна Ривас је очигледно хтела да се направи важна јер, као , мене зна и ми смо причале. Да је стварно тако, па то би неко ишчачкао много раније. Страшно - ужаснута је била Весна.

Извор: Свет/Ало.рс Фото: yоутубе принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар