Pevačice zaratile zbog strašne klevete!

Vesna Rivas nedavno je u medijima iznela priču o prošlosti Vesna Zmijanac, za koju tvrdi da je majka pevačice navodno držala tri javne kuće, a sada se folk diva oglasila zgrožena ovim postupkom.

Zabava 17.01.2020 | 15:09
Pevačice zaratile zbog strašne klevete!

- To je neviđena laž. Moja majka u kafani nije ušla dok ja nisam propevala, pa ni tada nije, već je dolazila na koncerte. Ko je Vesna Rivas da priča o mom tužnom detinjstvu, koje, pritom nije bilo tužno? Majka se uvek trudila da mi ništa ne fali i da srećno odrastam. Ma nije mi bilo dobro kad sam to videla! Je l znate da ja imam 63 godine? I sad takve brutalne laži treba da čitam o pokojnoj majci? Pa to je strašno! Mogao je bilo ko pre 25 ili 26 godina da se slika sa mnom i da kaže da mi je prijatelj, to je prosto smešno. Ja se s mojim drugaricama čujem svaki dan, a prijatelj je velika reč za mene - rekla je Vesna za "Svet" koju je Rivasova nazvala svojom koleginicom i drugaricom i dodala:

- Moju majku zna cela estrada, sve moje starije kolege, svi znaju ko je Kovina i kakva je žena bila. Vesna Rivas je očigledno htela da se napravi važna jer, kao , mene zna i mi smo pričale. Da je stvarno tako, pa to bi neko iščačkao mnogo ranije. Strašno - užasnuta je bila Vesna.

Izvor: Svet/Alo.rs Foto: youtube printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar