Босић: Кулић је свједок криминала власти у Српској

- Господин Андрија Кулић је заправо човјек који је одлучио да на видјело изнесе доказе које тешко терете поједине носиоце власти. На основу његових изјава између осталог доказан је криминал око куповине виле Милорада Додика у Београду; Кулић је човјек који је директно радио на тим пословима и непосредни је свједок криминалних радњи, а као такав је опасан за садашње носиоце власти, казао је Босић.

Република Српска 16.01.2020 | 19:27
Босић: Кулић је свједок криминала власти у Српској

Коментаришући случај паљења аутомобила Андрије Кулића, некадашњег директора "Павловић банке" и члана Управе зворничке "Алумине", члан Предсједништва СДС Младен Босић каже да је искрено забринут нивоом политичког насиља које је повезано са криминалом у Републици Српској.

Кулићу су синоћ око 22:25 часова непознате особе подметнуле  пожар и запалиле аутомобил "рено клио" у Бијељини.

Босић каже да није сигуран да су људи упознати о чему се овдје ради:

- Господин Андрија Кулић је заправо човјек који је у претходном периоду одлучио да на видјело изнесе чињенице које тешко терете поједине носиоце власти. На основу његових изјава, између осталог, доказан криминал око куповине виле Милорада Додика у Београду. Он је директно радио на тим пословима и непосредни је свједок криминалних радњи, а као такав је опасан за садашње носиоце власти", казао је Босић у изјави БН ТВ.

Убијеђен сам, каже, да је ово директно застрашивање и то није једино.

"Ово се већ дешава у континуитету. За убиство Крунића (Славише) нико не пита ко је наручилац!? Ту је и низ напада на људе из медија", казао је Босић и додао:

"Све то, уз ону сједницу НС РС гдје је власт показала једно директно агресивно лице, говори о томе да се у РС ствара атмосфера насиља у којој свашта можете да очекујете".

Босић наглашава да је ово опасна ситуација и израз страха појединих владајућих структура да ће доћи под удар закона.

"Напомињем, случај куповине виле у Београду, који је задокументован, стоји у ладици код тужиоца, није одбачен, а у вези тога само је господин Павловић (Слободан) сносио неке консеквенце, а ови који би требало да врше тај посао не раде то и сада долазимо до ситуације да покушавају да застраше оне који би могли да буду директни свједоци њиховог криминала", казао је Босић у изјави БН ТВ.

БН ТВ

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

бл

16.01.2020 19:02

Рено "Цлио"???? Овакав мацан,људескара,змај,краљ првак у скоку у даљ ,вози Цлио???

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ЈЕ МОЈ ЗАПАЛИО

17.01.2020 03:39

КО ЈЕ МОЈ ЗАПАЛИО. ИМА ЛИ ИКО КОМЕ СЕ МОЖЕ ОБРАТИТИ А ДА НЕ КАЖЕ МА ДАЈ КОД НАС ЈЕ ТО НОРМАЛНО. ОГАВНА ДРЖАВА.

Name

Кока

16.01.2020 20:14

Знаци, афера са куповином виле јос није расвијетљена? Па Бурле, докле цес се бавити извлацењем адута испод тезге? Знас ли иста постено одрадити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цему се цудити

17.01.2020 05:18

Кад пријети за скупстинском говорницом ста се тек ради у цетири ока

Name

Рецyцлинг

16.01.2020 21:29

Ова власт мирисе на батину и прљави смог!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клаy

16.01.2020 21:46

засто не изадје у јавност са изјавом и казе ста зна. Прије него сто га ликвидирају. Банда и јесте купила банку да се затаска криминал политицког врха.Маторог Слобу вец су уцијенили и уцуткали.

Name

Гојко

16.01.2020 21:48

Ово опозиција закувава, све раде да оцрне Додика. Све је то њихова игра.

Name

Мићо

16.01.2020 22:10

Ова банда на власти су окотјели криминалци, то се са власти скида само силом, јер тако су и досли на власт. Стигли су преко НАТО фасиста па сад су нас Јос код њих и увукли, код истих оних који су нас бомбардовали и убијали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма добро је

16.01.2020 22:25

само нек не пуца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роксет

17.01.2020 04:30

Безбједносна ситуација у РС је стабилна и под контролом. Рече Лукаћ па ти види.

ОДГОВОРИТЕ