Bosić: Kulić je svjedok kriminala vlasti u Srpskoj

- Gospodin Andrija Kulić je zapravo čovjek koji je odlučio da na vidjelo iznese dokaze koje teško terete pojedine nosioce vlasti. Na osnovu njegovih izjava između ostalog dokazan je kriminal oko kupovine vile Milorada Dodika u Beogradu; Kulić je čovjek koji je direktno radio na tim poslovima i neposredni je svjedok kriminalnih radnji, a kao takav je opasan za sadašnje nosioce vlasti, kazao je Bosić.

Republika Srpska 16.01.2020 | 19:27
Bosić: Kulić je svjedok kriminala vlasti u Srpskoj

Komentarišući slučaj paljenja automobila Andrije Kulića, nekadašnjeg direktora "Pavlović banke" i člana Uprave zvorničke "Alumine", član Predsjedništva SDS Mladen Bosić kaže da je iskreno zabrinut nivoom političkog nasilja koje je povezano sa kriminalom u Republici Srpskoj.

Kuliću su sinoć oko 22:25 časova nepoznate osobe podmetnule  požar i zapalile automobil "reno klio" u Bijeljini.

Bosić kaže da nije siguran da su ljudi upoznati o čemu se ovdje radi:

- Gospodin Andrija Kulić je zapravo čovjek koji je u prethodnom periodu odlučio da na vidjelo iznese činjenice koje teško terete pojedine nosioce vlasti. Na osnovu njegovih izjava, između ostalog, dokazan kriminal oko kupovine vile Milorada Dodika u Beogradu. On je direktno radio na tim poslovima i neposredni je svjedok kriminalnih radnji, a kao takav je opasan za sadašnje nosioce vlasti", kazao je Bosić u izjavi BN TV.

Ubijeđen sam, kaže, da je ovo direktno zastrašivanje i to nije jedino.

"Ovo se već dešava u kontinuitetu. Za ubistvo Krunića (Slaviše) niko ne pita ko je naručilac!? Tu je i niz napada na ljude iz medija", kazao je Bosić i dodao:

"Sve to, uz onu sjednicu NS RS gdje je vlast pokazala jedno direktno agresivno lice, govori o tome da se u RS stvara atmosfera nasilja u kojoj svašta možete da očekujete".

Bosić naglašava da je ovo opasna situacija i izraz straha pojedinih vladajućih struktura da će doći pod udar zakona.

"Napominjem, slučaj kupovine vile u Beogradu, koji je zadokumentovan, stoji u ladici kod tužioca, nije odbačen, a u vezi toga samo je gospodin Pavlović (Slobodan) snosio neke konsekvence, a ovi koji bi trebalo da vrše taj posao ne rade to i sada dolazimo do situacije da pokušavaju da zastraše one koji bi mogli da budu direktni svjedoci njihovog kriminala", kazao je Bosić u izjavi BN TV.

BN TV

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

bl

16.01.2020 19:02

Reno "Clio"???? Ovakav macan,ljudeskara,zmaj,kralj prvak u skoku u dalj ,vozi Clio???

ODGOVORITE
Name

KO JE MOJ ZAPALIO

17.01.2020 03:39

KO JE MOJ ZAPALIO. IMA LI IKO KOME SE MOŽE OBRATITI A DA NE KAŽE MA DAJ KOD NAS JE TO NORMALNO. OGAVNA DRŽAVA.

Name

Koka

16.01.2020 20:14

Znaci, afera sa kupovinom vile jos nije rasvijetljena? Pa Burle, dokle ces se baviti izvlacenjem aduta ispod tezge? Znas li ista posteno odraditi?

ODGOVORITE
Name

cemu se cuditi

17.01.2020 05:18

Kad prijeti za skupstinskom govornicom sta se tek radi u cetiri oka

Name

Recycling

16.01.2020 21:29

Ova vlast mirise na batinu i prljavi smog!

ODGOVORITE
Name

Klay

16.01.2020 21:46

zasto ne izadje u javnost sa izjavom i kaze sta zna. Prije nego sto ga likvidiraju. Banda i jeste kupila banku da se zataska kriminal politickog vrha.Matorog Slobu vec su ucijenili i ucutkali.

Name

Gojko

16.01.2020 21:48

Ovo opozicija zakuvava, sve rade da ocrne Dodika. Sve je to njihova igra.

Name

Mićo

16.01.2020 22:10

Ova banda na vlasti su okotjeli kriminalci, to se sa vlasti skida samo silom, jer tako su i dosli na vlast. Stigli su preko NATO fasista pa sad su nas Jos kod njih i uvukli, kod istih onih koji su nas bombardovali i ubijali.

ODGOVORITE
Name

Ma dobro je

16.01.2020 22:25

samo nek ne puca...

ODGOVORITE
Name

Rokset

17.01.2020 04:30

Bezbjednosna situacija u RS je stabilna i pod kontrolom. Reče Lukać pa ti vidi.

ODGOVORITE