Мектић: Можда је паљење аута порука и мени

Годинама говорим о мафији у овој држави и корупцији и то сигурно некоме смета, каже бивши министар безбједности Босне и Херцеговине

Република Српска 16.01.2020 | 11:00
Мектић: Можда је паљење аута порука и мени

- Не бојим се, али не могу искључити да нешто такво направе и мени – казао је за Фактор дојучерашњи министар безбједности Босне и Херцеговине Драган Мектић у коментару на синоћњи инцидент у Бијељини у којем је запаљен аутомобил "ренаулт" његовог бившег савјетника Андрије Кулића.

Мектић, сада посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, нагласио је како је предузео све за своју безбједност.

- Могуће је да је ово шира порука криминалних група, па и лично мени. Годинама говорим о мафији у овој држави и корупцији и то сигурно некоме смета. Спрега мафије и политике је очигледна. Практично, мафија је партнер власти. 

Свако ко се дрзне да прича о корупцији постаје њихов непријатељ. Ово је мафијашка држава, а највећи проблем представља неефикасно криминилизовано тужилаштво.

Нажалост, грађани Босне и Херцеговине препуштени су сами себи. Самоодбрана је једини начин да се колико толико заштитимо – истакао је Мектић.

(Фактор)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Инспектор Клузо-прави

16.01.2020 10:20

Мекта мислим да гријешиш, овај твој бивши савјетник је сада колико сам прочитао у управном одбору "Алимине", рекао бих јако врућо мјесто, пуно вруће него мјесто савјетника.Е сада могуће је да су га остављали по страни и није био изложен док ти је био савјетник, а сада контају да му могу послати пар сликовитих порука везано за његово мјесто у "Алумини", односно његове ставове у управном одбору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Инсп Клузо

18.01.2020 16:23

Распитај се ти мало инспекторе гдје и када је цовјек обављао коју функцију, не износи неистине јер то неког скупо коста, успут се распитај о онима који воде Алумину а овог, за тебе, господина обидји, није му потребан твој бритки ум са вјероватно успут стеценом инспекторском дипломом, драги Клузо. Срдацан поздрав од инспектора ал' правог.

Name

Апсолутно тацно

16.01.2020 10:21

Да је дрзава мафијаска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крпељ

16.01.2020 11:55

Никаква ми дрзава назалост нисмо. Дрзава би требала да стити свој Народ а ова наса овако како је сада организована Народ користи само као извор финансирања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гнусно

16.01.2020 14:25

Јадни смо ми са овом државом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведник

19.01.2020 01:39

Каква је то порука теби а преко тудјих ледја, цовјека сте својим изјавама и млацењем у празно довели до дна а сада и ово сто му се десило опет несто као пријетња вама, коме вама, ајд да теби запале ауто а нек буде порука трецем лицу..срамота и греота ста радите а ста говорите а тек ста мислите.

ОДГОВОРИТЕ