Забрањују улаз Цобију и Лазићу у Швајцарску?

Дарко Лазић и Слободан Вељковић Цоби добили су позив за саслушање у полицији у Цириху након што је на интернету освануо скандалозни снимак на коме се види како уринирају по писти и ометају јавни ред и мир.

Забава 16.01.2020 | 10:55
Забрањују улаз Цобију и Лазићу у Швајцарску?

Како Српски телеграф ексклузивно сазнаје, репер и фолкер су пре неколико дана добили позив циришке полиције, која их је претходно тражила у дискотеци у којој се наступали.

- Полиција је добила снимак на коме се види како Дарко и Цоби дивљају по циришком аеродрому и уринирају. Одмах по примању пријаве, полиција се запутила у дискотеку у којој су наступала њих двојица. Газда дискотеке је проследио њихов контакт и сам их је након тога позвао како би их обавестио о чему се ради. Речено им је да у року од осам дана морају да се одазову и дају изјаву поводом инцидента који су направили на аеродрому - говори извор близак реперу и додаје:

- Цоби сада тражи адвоката у Цириху који је пореклом са наших простора да га ангажује како би са њим отишао на саслушање. Свестан је шта је урадио и очекује да неће проћи некажњено, поготово што је у питању Швајцарска, која је позната као најуређенија земља, која не толерише анархију и бахато понашање.

Како даље сазнајемо, Дарко и Цоби у паници су да не добију забрану уласка у земљу у којој највише раде током године. Опште је познато да су тезге најплаћеније управо у Швајцарској, па би евентуална забрана уласка или одузимање радне дозволе знатно утицало на приходе ова два певача.

Како бисмо проверили наводе до којих смо дошли, позвали смо Вељковића и Лазића, али до закључења броја нису одговарали на наше позиве и поруке.

Подсећања ради, Слободан Вељковић Цоби и Дарко Лазић другог дана ове године бахато су се понашали на аеродрому у Цириху, где су снимали уринирање на писти, које је, очигледно не размишљајући о последицама, репер окачио на друштвене мреже. На снимку се чује Цоби, који најсрамније вређа фанове који су овај потез најоштрије осудили.

(Курир/Телеграф.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

XXXЛ

16.01.2020 10:27

СТОКА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

16.01.2020 10:38

Могу мислити шта тек раде код нас.стока,шта друго рећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

16.01.2020 10:38

Сељаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТ

16.01.2020 10:47

ДВА МАЈМУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

16.01.2020 21:53

Кретени неваспитани.

Name

Периц

18.01.2020 22:39

Удариле паре у главу па мисле могу све, а кад добију забрану тамо гдје су највисе зарадјивали писаце по себи.

ОДГОВОРИТЕ