Zabranjuju ulaz Cobiju i Laziću u Švajcarsku?

Darko Lazić i Slobodan Veljković Cobi dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu nakon što je na internetu osvanuo skandalozni snimak na kome se vidi kako uriniraju po pisti i ometaju javni red i mir.

Zabava 16.01.2020 | 10:55
Zabranjuju ulaz Cobiju i Laziću u Švajcarsku?

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, reper i folker su pre nekoliko dana dobili poziv ciriške policije, koja ih je prethodno tražila u diskoteci u kojoj se nastupali.

- Policija je dobila snimak na kome se vidi kako Darko i Cobi divljaju po ciriškom aerodromu i uriniraju. Odmah po primanju prijave, policija se zaputila u diskoteku u kojoj su nastupala njih dvojica. Gazda diskoteke je prosledio njihov kontakt i sam ih je nakon toga pozvao kako bi ih obavestio o čemu se radi. Rečeno im je da u roku od osam dana moraju da se odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu - govori izvor blizak reperu i dodaje:

- Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje.

Kako dalje saznajemo, Darko i Cobi u panici su da ne dobiju zabranu ulaska u zemlju u kojoj najviše rade tokom godine. Opšte je poznato da su tezge najplaćenije upravo u Švajcarskoj, pa bi eventualna zabrana ulaska ili oduzimanje radne dozvole znatno uticalo na prihode ova dva pevača.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Veljkovića i Lazića, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić drugog dana ove godine bahato su se ponašali na aerodromu u Cirihu, gde su snimali uriniranje na pisti, koje je, očigledno ne razmišljajući o posledicama, reper okačio na društvene mreže. Na snimku se čuje Cobi, koji najsramnije vređa fanove koji su ovaj potez najoštrije osudili.

(Kurir/Telegraf.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

XXXL

16.01.2020 11:27

STOKA !!!

ODGOVORITE
Name

Mi

16.01.2020 11:38

Mogu misliti šta tek rade kod nas.stoka,šta drugo reći

ODGOVORITE
Name

😜

16.01.2020 11:38

Seljaci

ODGOVORITE
Name

RT

16.01.2020 11:47

DVA MAJMUNA

ODGOVORITE
Name

MM

16.01.2020 22:53

Kreteni nevaspitani.

Name

Peric

18.01.2020 23:39

Udarile pare u glavu pa misle mogu sve, a kad dobiju zabranu tamo gdje su najvise zaradjivali pisace po sebi.

ODGOVORITE