Овај ватрогасац показао и да је романтичан

Чини се да је једна Аранђеловчанка убола премију када је љубав у питању. Наиме, прошле недјеље њу је запросио њен момак ватрогасац на врло необичан начин и тако показао да је не само храбар и хуман већ и романтичан.

Забава 15.01.2020 | 21:38
Овај ватрогасац показао и да је романтичан

Неслутећи ништа, она је сједила у својој кући када је зачула ватрогасне сирене испред куће. Сви препаднути да се не дешава неко зло у њиховом комшилуку појурили су напоље да погледају шта се дешава. Међутим, заљубљени ватрогасац ју је са својим колегама дочекао испред капије са букетом цвијећа и прстеном у руци.

Сви су били изненађени симпатичним гестом младог ватрогасца, а дјевојка је одмах одговорила потврдно на питање сад већ свог вјереника.

Занимљиво је да је у просидби учествовао читав тим ватрогасаца- спасилаца из Аранђеловца који су жељели да подрже свог колегу чак и у овако лијепим животним тренуцима па су и читав догађај објавили на друштвеним мрежама. Фотографије су на друштвеним мрежама убрзо сакупиле гомилу лајкова и коментара у којима су људи изразили своје честитке новопеченим вјереницима.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар