Ovaj vatrogasac pokazao i da je romantičan

Čini se da je jedna Aranđelovčanka ubola premiju kada je ljubav u pitanju. Naime, prošle nedjelje nju je zaprosio njen momak vatrogasac na vrlo neobičan način i tako pokazao da je ne samo hrabar i human već i romantičan.

Zabava 15.01.2020 | 21:38
Ovaj vatrogasac pokazao i da je romantičan

Nesluteći ništa, ona je sjedila u svojoj kući kada je začula vatrogasne sirene ispred kuće. Svi prepadnuti da se ne dešava neko zlo u njihovom komšiluku pojurili su napolje da pogledaju šta se dešava. Međutim, zaljubljeni vatrogasac ju je sa svojim kolegama dočekao ispred kapije sa buketom cvijeća i prstenom u ruci.

Svi su bili iznenađeni simpatičnim gestom mladog vatrogasca, a djevojka je odmah odgovorila potvrdno na pitanje sad već svog vjerenika.

Zanimljivo je da je u prosidbi učestvovao čitav tim vatrogasaca- spasilaca iz Aranđelovca koji su željeli da podrže svog kolegu čak i u ovako lijepim životnim trenucima pa su i čitav događaj objavili na društvenim mrežama. Fotografije su na društvenim mrežama ubrzo sakupile gomilu lajkova i komentara u kojima su ljudi izrazili svoje čestitke novopečenim vjerenicima.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar