Црно-бели вечерас декласирали Тренто

Кошаркаши Партизана као гости су декласирали Тренто у мечу другог кола Групе Е ТОП 16 фазе Еврокупа - 58:83 (12:24, 16:23, 12:14, 18:22).

Кошарка 15.01.2020 | 20:54
Црно-бели вечерас декласирали Тренто

Црно-бели имају максимални учинак, јер су претходно убедљиво савладали и другог италијанског представника, Виртус, па су повели коло у групи. Тим тренера Андрее Тринкијерија пуним гасом је кренуо ка ТОП 8.

Тренто је доживео други пораз.

Касније вечерас састају се Дарушафака (1-0) и Виртус (0-1).

Црно-бели су у Тренту блистали. Од првог минута су почели да "решетају" кош из свих позиција, брзо су стекли велику предност и без проблема исконтролисали меч до краја.

Већ у петом минуту су имали двоцифрену предност (18:8), коју су константно увећавали до максималних "плус 26" у последњој деоници.

Кошаркаши Партизана су убацили десет тројки из 21 покушаја, док су за два поена шутирали 20/35. Лоши су били једино са пенала - 13/22.

Занимљво је да су се сви црно-бели уписали у стрелце, а двоцифрени су били само Раде Загорац и Маркус Пејџ са по 11 поена. По девет су додали Урош Трифуновић, Рашон Томас, Никола Јанковић и Огњен Јарамаз.

Дебитовало је последње појачање Џејмс Макаду и за седам и по минута на паркету убацио четири поена.

Реџи Рединг није играо због болести.

Црно-бели су неутралисали најбољег играча Трента, Алесандра Ђентилеа, кога су зауставили на четири поена! Код домаћина Џејмс Блекмон је дао 12 поена, а по десет Фабио Мијан и Арон Крафт, који је имао и седам скокова.

Партизан у трећем колу поново гостује, следеће недеље Дарушафаки у Истанбулу. 

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар