Помириле се сестре Ковач!?

Познато је да сестре Александра и Кристина Ковач не комуницирају још од 2014. године, али је Кристина сестри сада упутила јавни коментар!

Забава 15.01.2020 | 16:17
Помириле се сестре Ковач!?

Сестре су у сукобу већ дуже време, а јавности је то открила Кристина са објавом на друштвеној мрежи где је написала да се одриче своје сестре и остатка породице.

- Ја сам најближу сестру изгубила давне 1996, а она је мене изгубила данас. Ја знам да јој се не свиђам. Не свиђа јој се што сам родила дете и запустила каријеру. Прво јој се није свидело што сам се удала, па се развела. Што сам се угојила... - стајало је у тој објави.

Управо Кристина се сада огласила са новим коментаром поводом Александриног новог пројекта.

- Не знам где је била до сад, али ево је у пуном сјају. Напокон, искрена, огољена, без грча претензије и скривања, она која у мени тиња и живи, моја Мака, мед и млеко. Не улазим у детаље текста, али напокон све делује истинито. То је њена истина и то се осећа. Подсећа на најбоље дане Кејт Буш мало, баш ми се свиђа. И много, много ме је потресло, јер је пробудило то ужасно, исконско недостајање која никад није ни отишло. Ове сузе и овај јецај који ме целу истресао наопачке, угасило је моје предивно, саосећајно, паметно, поштено и добро дете. Израшће у предивну жену - написала је Кристина на свој Фејсбук профилу и додала да је Александра много лепа.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен/yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар