Pomirile se sestre Kovač!?

Poznato je da sestre Aleksandra i Kristina Kovač ne komuniciraju još od 2014. godine, ali je Kristina sestri sada uputila javni komentar!

Zabava 15.01.2020 | 16:17
Pomirile se sestre Kovač!?

Sestre su u sukobu već duže vreme, a javnosti je to otkrila Kristina sa objavom na društvenoj mreži gde je napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

- Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila... - stajalo je u toj objavi.

Upravo Kristina se sada oglasila sa novim komentarom povodom Aleksandrinog novog projekta.

- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu - napisala je Kristina na svoj Fejsbuk profilu i dodala da je Aleksandra mnogo lepa.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen/youtube

Komentari / 0

Ostavite komentar