Позната певачица тужила Сашу Поповића, жели да га стрпа у затвор!

Певачица Елма Синановић поднела је кривичну пријаву против некадашњег власника "Гранд продукције" Саше Поповића, а овај случај још није ни близу епилога.

Забава 15.01.2020 | 15:15
Позната певачица тужила Сашу Поповића, жели да га стрпа у затвор!

Наиме, почетком децембра 2019. тужилаштво је одлучило да прихвати жалбу Елме Синановић, којој је први пут одбијена кривична пријава коју је поднела против Саше Поповића за дело крађа и утаја пореза, те сада тужилаштво тражи податке од Поповића за утају пореза.

Елма Синановић је крајем 2018. године изнела шокантне тврдње о тадашњем челнику "Гранда" Саши Поповићу. Елма је 2000. године потписала уговор за "Гранд", у којем је стајало да ће јој новац од продатог албума "Рука правде" бити исплаћен на руке. У уговору је такође одређено да ће певачица добити шест одсто од продаје ЦД и видео-касета, међутим, она тврди да новац никада није видела, те да јој Поповић дугује 30.000 марака.

Певачица је у јулу месецу 2019. поднела кривичну пријаву против Поповића за крађу и кривично дело утаје пореза у њеном случају, али је треће основно тужилаштво одбацило њену пријаву.

- Након што је тужилаштво одбацило пријаву, Елма је уложила жалбу. Тужилаштво је усвојило жалбу и сада се од Саше Поповића и "Гранда" тражи да доставе додатне податке о порезу на основу те пријаве.

Елма Синановић је рекла да је задовољна поступањем надлежних органа и да верује у правду, те да ће Поповић одговарати за све што јој је учинио.

- Срећна сам што је тужилаштво донело овакву одлуку. Још један доказ да живимо у правној држави, где нико није заштићен. Имам доказе да ме је преварио за новац и да је утајио порез. Нећу се смирити док не истерам правду на видело и док свима не покажем ко је у ствари Саша Поповић - говори Елма и открива да је Поповић окренуо плочу откако је оптужница подигнута.

- Сад видим да дозвољава оној деци да певају моје песме у такмичењу и понекад ми пусти песму на Гранд телевизији. Контактирали су са мном чак и неки Поповићеви сарадници не би ли ме одобровољио да одустанем, али ми не пада на памет. Решена сам да истерам правду до краја и да одговара за то што ми никада није исплатио новац од продатог албума "Рука правде", који сам издала 2000. године. Нећу се смирити док га не отерам у затвор јер таквим људима је место иза решетака - открива Елма.

Извор: Курир.рс 

Коментари / 0

Оставите коментар