Poznata pevačica tužila Sašu Popovića, želi da ga strpa u zatvor!

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg vlasnika "Grand produkcije" Saše Popovića, a ovaj slučaj još nije ni blizu epiloga.

Zabava 15.01.2020 | 15:15
Poznata pevačica tužila Sašu Popovića, želi da ga strpa u zatvor!

Naime, početkom decembra 2019. tužilaštvo je odlučilo da prihvati žalbu Elme Sinanović, kojoj je prvi put odbijena krivična prijava koju je podnela protiv Saše Popovića za delo krađa i utaja poreza, te sada tužilaštvo traži podatke od Popovića za utaju poreza.

Elma Sinanović je krajem 2018. godine iznela šokantne tvrdnje o tadašnjem čelniku "Granda" Saši Popoviću. Elma je 2000. godine potpisala ugovor za "Grand", u kojem je stajalo da će joj novac od prodatog albuma "Ruka pravde" biti isplaćen na ruke. U ugovoru je takođe određeno da će pevačica dobiti šest odsto od prodaje CD i video-kaseta, međutim, ona tvrdi da novac nikada nije videla, te da joj Popović duguje 30.000 maraka.

Pevačica je u julu mesecu 2019. podnela krivičnu prijavu protiv Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju, ali je treće osnovno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu.

- Nakon što je tužilaštvo odbacilo prijavu, Elma je uložila žalbu. Tužilaštvo je usvojilo žalbu i sada se od Saše Popovića i "Granda" traži da dostave dodatne podatke o porezu na osnovu te prijave.

Elma Sinanović je rekla da je zadovoljna postupanjem nadležnih organa i da veruje u pravdu, te da će Popović odgovarati za sve što joj je učinio.

- Srećna sam što je tužilaštvo donelo ovakvu odluku. Još jedan dokaz da živimo u pravnoj državi, gde niko nije zaštićen. Imam dokaze da me je prevario za novac i da je utajio porez. Neću se smiriti dok ne isteram pravdu na videlo i dok svima ne pokažem ko je u stvari Saša Popović - govori Elma i otkriva da je Popović okrenuo ploču otkako je optužnica podignuta.

- Sad vidim da dozvoljava onoj deci da pevaju moje pesme u takmičenju i ponekad mi pusti pesmu na Grand televiziji. Kontaktirali su sa mnom čak i neki Popovićevi saradnici ne bi li me odobrovoljio da odustanem, ali mi ne pada na pamet. Rešena sam da isteram pravdu do kraja i da odgovara za to što mi nikada nije isplatio novac od prodatog albuma "Ruka pravde", koji sam izdala 2000. godine. Neću se smiriti dok ga ne oteram u zatvor jer takvim ljudima je mesto iza rešetaka - otkriva Elma.

Izvor: Kurir.rs 

Komentari / 0

Ostavite komentar