Марија Шерифовић поново у Сава центру!

Једна од највећих регионалних поп звезда и певачица импресивног вокала Марија Шерифовић враћа се на сцену Сава центра са концертом ‘Друга страна плоче вол. 2’.

Забава 15.01.2020 | 13:29
Марија Шерифовић поново у Сава центру!

Након прошлогодишњег огромног успеха, када је чак шест пута распродала ову дворану и све фанове оставила без текста интерпретацијом и репертоаром, Марија је одлучила да 8. марта отпочне још једно магично путовање са свима онима који знају да препознају емоцију коју преноси.

И овог пута Марија је одабрала песме изводјача који су је обликовали као уметника и који су на њу оставили неизбрисив траг.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Е па драги моји, дошло је време да вам откријем лепу вест - КАРТЕ ЗА КОНЦЕРТ ‘ДРУГА СТРАНА ПЛОЧЕ Вол. 2’ КОЈИ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ 8. МАРТА У САВА ЦЕНТРУ СУ У ПРОДАЈИ! Сви који сте прошле године били на концертима знате да је ово за мене посебан пројекат јер ми пружа могућност да се изразим онако како сам одувек желела и да певам песме које ми значе и које су утицале на мој уметнички развој. Сигурна сам да вас репертоаром ни овога пута нећу разочарати јер знам да се ми одлично разумемо :) Карте се продају на билетарници Сава Центра и на тицкетс.рс ??? #ДругаСтранаПлоцеВол2 #ЗаједноОбарамоРекорде

Објава коју дели Марија Серифовиц (@серифовиц) дана

"Пресрећна сам што је моја идеја о ‘Другој страни плоче’ наишла на тако добар пријем код публике и драго ми је што су људи препознали оно што сам имала да им кажем. Овог пута обећавам још више суза и још више смеха! Видимо се у Сава центру," рекла је Марија.

Извор: Ало.рс Фото: Миомир Милић

Коментари / 0

Оставите коментар