Marija Šerifović ponovo u Sava centru!

Jedna od najvećih regionalnih pop zvezda i pevačica impresivnog vokala Marija Šerifović vraća se na scenu Sava centra sa koncertom ‘Druga strana ploče vol. 2’.

Zabava 15.01.2020 | 13:29
Marija Šerifović ponovo u Sava centru!

Nakon prošlogodišnjeg ogromnog uspeha, kada je čak šest puta rasprodala ovu dvoranu i sve fanove ostavila bez teksta interpretacijom i repertoarom, Marija je odlučila da 8. marta otpočne još jedno magično putovanje sa svima onima koji znaju da prepoznaju emociju koju prenosi.

I ovog puta Marija je odabrala pesme izvodjača koji su je oblikovali kao umetnika i koji su na nju ostavili neizbrisiv trag.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E pa dragi moji, došlo je vreme da vam otkrijem lepu vest - KARTE ZA KONCERT ‘DRUGA STRANA PLOČE Vol. 2’ KOJI ĆE SE ODRŽATI 8. MARTA U SAVA CENTRU SU U PRODAJI! Svi koji ste prošle godine bili na koncertima znate da je ovo za mene poseban projekat jer mi pruža mogućnost da se izrazim onako kako sam oduvek želela i da pevam pesme koje mi znače i koje su uticale na moj umetnički razvoj. Sigurna sam da vas repertoarom ni ovoga puta neću razočarati jer znam da se mi odlično razumemo :) Karte se prodaju na biletarnici Sava Centra i na tickets.rs 🍀🍀🍀 #DrugaStranaPloceVol2 #ZajednoObaramoRekorde

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

"Presrećna sam što je moja ideja o ‘Drugoj strani ploče’ naišla na tako dobar prijem kod publike i drago mi je što su ljudi prepoznali ono što sam imala da im kažem. Ovog puta obećavam još više suza i još više smeha! Vidimo se u Sava centru," rekla je Marija.

Izvor: Alo.rs Foto: Miomir Milić

Komentari / 0

Ostavite komentar