Мајкл Мелоун у репрезентацији Србије!

Кошаркашки савез Србије објавио је неочекивану вијест: Мајкл Мелоун биће у стручном штабу Србије на квалификационом турниру за Олимпијске игре!

Кошарка 15.01.2020 | 07:11
Мајкл Мелоун у репрезентацији Србије!

Тренер Денвер Нагетса ће након завршених обавеза у НБА лиги одмах доћи у Србију и прикључити се “орловима” који ће бити домаћини олимпијских квалификација од 23. до 28. јуна ове године.

Он ће бити један од помоћника новог селектора Игора Кокошкова на свом првом задатку, а вијест о раду америчког тренера у националном тиму “орлова” дијелом и отклања сумњу у то да ли ће Никола Јокић са којим Мајкл Мелоун већ неколико година ради у Денверу, играти на квалификацијама за ОИ.

– Главни тренер Денвер Нагетса Мајк Мелоун је данас потврдио да ће се прикључити кошаркашкој репрезентацији Србије на предстојећем Олимпијском квалификационом турниру који се одржава у Београду. По завршетку плеј-офа НБА сезоне тренер Денвера Мелоун ће се директно прикључити репрезентацији Србије и стручном штабу – пише на сајту КСС.

Сем Мелоуна, Кокошкову ће помагати тренер Меге Дејан Милојевић и први стратег ФМП-а Владимир Јовановић.

Србија ће у Београду играти у групи против Доминиканске Републике и Новог Зеланда, док су у другој Италија, Порторико и Сенегал, а само најбоља селекција обезбиједиће пласман на Игре.

(спорт.блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар