Majkl Meloun u reprezentaciji Srbije!

Košarkaški savez Srbije objavio je neočekivanu vijest: Majkl Meloun biće u stručnom štabu Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre!

Košarka 15.01.2020 | 07:11
Majkl Meloun u reprezentaciji Srbije!

Trener Denver Nagetsa će nakon završenih obaveza u NBA ligi odmah doći u Srbiju i priključiti se “orlovima” koji će biti domaćini olimpijskih kvalifikacija od 23. do 28. juna ove godine.

On će biti jedan od pomoćnika novog selektora Igora Kokoškova na svom prvom zadatku, a vijest o radu američkog trenera u nacionalnom timu “orlova” dijelom i otklanja sumnju u to da li će Nikola Jokić sa kojim Majkl Meloun već nekoliko godina radi u Denveru, igrati na kvalifikacijama za OI.

– Glavni trener Denver Nagetsa Majk Meloun je danas potvrdio da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru koji se održava u Beogradu. Po završetku plej-ofa NBA sezone trener Denvera Meloun će se direktno priključiti reprezentaciji Srbije i stručnom štabu – piše na sajtu KSS.

Sem Melouna, Kokoškovu će pomagati trener Mege Dejan Milojević i prvi strateg FMP-a Vladimir Jovanović.

Srbija će u Beogradu igrati u grupi protiv Dominikanske Republike i Novog Zelanda, dok su u drugoj Italija, Portoriko i Senegal, a samo najbolja selekcija obezbijediće plasman na Igre.

(sport.blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar