Још један певач физички нападнут на наступу, разбили му главу!

Пе­ва­ч­ки по­сао уме да бу­де вео­ма опа­сан, у шта се не­дав­но уве­рио Де­ни Бо­не­штај, ко­ме је агре­си­в­ни гост на јед­ном на­сту­пу ра­збио фла­шу о гла­ву!

Забава 14.01.2020 | 20:11
Још један певач физички нападнут на наступу, разбили му главу!

Све се, ка­же Де­ни, оди­гра­ло због то­га што је од­био да си­ђе с би­не и до­ђе до сто­ла да му от­пе­ва пе­сму.

"Док сам на­сту­пао, му­шка­рац ми је при­шао и за­х­те­вао да до­ђем до ње­го­вог сто­ла. Обја­снио сам му да то та­ко не фу­н­к­цио­ни­ше, те да же­лим да му испу­ним му­зи­ч­ку же­љу и от­пе­вам пе­сму ко­ју тра­жи, али с би­не. Ка­да сам му то ре­као, пос­тао је агре­си­ван, упо­ран у то­ме да ме одве­де до ње­го­вог сто­ла. Ка­да сам схва­тио да ће би­ти са­мо го­ре, дао сам ми­кро­фон кла­ви­ја­ту­ри­сти и кре­нуо ка тоа­ле­ту да бих се скло­нио од не­при­јат­не си­туа­ци­је и тог чо­ве­ка. Чим сам на­пра­вио два ко­ра­ка, осе­тио сам уда­рац фла­шом у по­ти­љак. Ка­ко сам се окре­нуо, он ме је опет уда­рио, али на дру­гу стра­ну. Ту имам хе­ма­том. Гос­ти су ско­чи­ли и скло­ни­ли га од ме­не, а он је и да­ље ди­вљао и вре­ђао. По­че­ла је крв да ли­п­ти и при­ја­те­љ ми је ста­вио са­л­ве­те на ра­ну и одве­зао ме у Ур­ген­т­ни. Та­мо су ме уши­ли, имам 12 ко­п­чи на гла­ви" - испри­чао је пе­вач, ко­ји је под­нео при­ја­ву про­тив на­си­л­ни­ка.

"Не мо­же­те да за­ми­сли­те ко­ме ни­сам пе­вао. Мно­гим опа­сним љу­ди­ма сам пе­вао и ни­ка­да се ни­шта ни­је до­го­ди­ло. Ово је стра­шно и не­до­пу­сти­во. Због овог сам при­ну­ђен да одло­жим све на­сту­пе ко­ји су би­ли уго­во­ре­ни и са­мим тим сам на гу­би­т­ку, а плус тре­ба по­бе­ди­ти страх да се та­ко не­што ви­ше не до­го­ди" - по­ру­чу­је Де­ни.

Извор: Ало.рс Фото: приватна архива

Коментари / 0

Оставите коментар