Највећа винска чаша на свету продаје се у Јужној Кореји!

Ако не можете попити довољно свог омиљеног вина, али не желите да прекршите правило једне чаше на дан, сада можете купити и уједно имати највећу (неслужбено) винску/пивску стаклену чашу на свету која се продаје у Јужној Кореји!

Занимљивости 14.01.2020 | 19:15
Највећа винска чаша на свету продаје се у Јужној Кореји!

Једноставно названа (енгл) "Ларге Вине" /"Беер Гласс" , или у преводу "Велика винска чаша/Велика пивска чаша" недавно је постала (неслужбено) највећа стаклена чаша за вино на свету.

Ова винско-пивска чаша је доступна као куповни производ у популарној јужнокорејској интернет продавници Г-Маркет.

Ова највећа (неслужбено) права стаклена винска чаша на свету може да садржи до 6.500 мл (6.5 литара) течности а продаје се за само 63 америчка долара.

Ова џиновска стакена  винска/пивска чаша се може користити и за вино и за пиво, мада то очито није чаша за пиво али ето...може послужити и за то пиће.

Нажалост за љубитеље вина ван Јужне Кореје, Г-Маркет не испоручује џиновску највећу стаклену чашу вина ван Јужне Кореје, али надамо се да ц́е инспирисати западне продавнице новитета да у скорој будуц́ности понуде нешто слично и остатку света тј љубитаљима вина и пивопијама!

Наравно на интетернету се може пронац́и и друге велике чаше вина, попут чаше Винцхестер или чаша од запремине 2,25 литра (3x750мл винских флаша), али до сада је ова јужнокорејска верзија највец́а на свету колико је познато из извора са интернет страница.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар