Najveća vinska čaša na svetu prodaje se u Južnoj Koreji!

Ako ne možete popiti dovoljno svog omiljenog vina, ali ne želite da prekršite pravilo jedne čaše na dan, sada možete kupiti i ujedno imati najveću (neslužbeno) vinsku/pivsku staklenu čašu na svetu koja se prodaje u Južnoj Koreji!

Zanimljivosti 14.01.2020 | 19:15
Najveća vinska čaša na svetu prodaje se u Južnoj Koreji!

Jednostavno nazvana (engl) "Large Vine" /"Beer Glass" , ili u prevodu "Velika vinska čaša/Velika pivska čaša" nedavno je postala (neslužbeno) najveća staklena čaša za vino na svetu.

Ova vinsko-pivska čaša je dostupna kao kupovni proizvod u popularnoj južnokorejskoj internet prodavnici G-Market.

Ova najveća (neslužbeno) prava staklena vinska čaša na svetu može da sadrži do 6.500 ml (6.5 litara) tečnosti a prodaje se za samo 63 američka dolara.

Ova džinovska stakena  vinska/pivska čaša se može koristiti i za vino i za pivo, mada to očito nije čaša za pivo ali eto...može poslužiti i za to piće.

Nažalost za ljubitelje vina van Južne Koreje, G-Market ne isporučuje džinovsku najveću staklenu čašu vina van Južne Koreje, ali nadamo se da će inspirisati zapadne prodavnice noviteta da u skoroj budućnosti ponude nešto slično i ostatku sveta tj ljubitaljima vina i pivopijama!

Naravno na inteternetu se može pronaći i druge velike čaše vina, poput čaše Vinchester ili čaša od zapremine 2,25 litra (3x750ml vinskih flaša), ali do sada je ova južnokorejska verzija najveća na svetu koliko je poznato iz izvora sa internet stranica.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar