Пјевач Миле Китић претучен на наступу у Базелу

Миле Китић претучен је у петак на наступу у Базелу и испричао је све детаље инцидента.

Забава 13.01.2020 | 16:32
Пјевач Миле Китић претучен на наступу у Базелу

Пјевача је претукао гост у клубу, који није могао да сачека да Миле заврши започету пјесму, како би отпјевао сљедећу, по његовој жељи.

– Пјевам 48 година свуда, од кафана на друму, преко великих клубова и дискотека, до концерата које сам држао, али ово никада нисам доживио. Ако се некоме не допадне пјесма коју пјевам, станем. Пјевао сам у Базелу у петак, остало ми је неколико пјесама до краја. Пришао је човјек и тражио ми је неку пјесму. Био је на наступу са женом. Кажем му “Не могу да прекидам пјесму коју сада изводим, сљедећу ћу отпјевати твоју”. Њему је то очигледно сметало и није могао да сачека – каже Миле и наставља:

– Повукао ме демонстративно, промашио сам степеник и пао на под. Поцијепао ми је кошуљу, а срећом обезбјеђење је успјело да реагује. Након тога сам одмах устао и наставио да пјевам, а полиција је потом дошла и одвела младића. Кукао је да га не воде, јер има двоје дјеце код куће.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Роx

13.01.2020 15:44

Таквој сировини треба то двоје дјеце на вријеме одузети, односно удаљити их од њега, да се спаси шта се спасити може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

13.01.2020 15:58

Фрајер има двоје дијеце каже. Годину дана принудног рада од јутра до навече а држава ти издржава двоје дијеце. Кад изађеш 5 година увијетна. Па да видимо хоће ли се поновити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

13.01.2020 16:17

Дзаба сто је он отисао из села у Европу, када село из њега није. Такви нас и представљају, назалост и у цитавом свијету а камоли овде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуки

14.01.2020 18:51

Заказ'о Рајкан)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуqу

15.01.2020 08:52

Зар се то пјесмом и музиком зове..??!! Нејасно је ко то слуша. И чак плаћа за то смеће од музике.

ОДГОВОРИТЕ