Pjevač Mile Kitić pretučen na nastupu u Bazelu

Mile Kitić pretučen je u petak na nastupu u Bazelu i ispričao je sve detalje incidenta.

Zabava 13.01.2020 | 16:32
Pjevač Mile Kitić pretučen na nastupu u Bazelu

Pjevača je pretukao gost u klubu, koji nije mogao da sačeka da Mile završi započetu pjesmu, kako bi otpjevao sljedeću, po njegovoj želji.

– Pjevam 48 godina svuda, od kafana na drumu, preko velikih klubova i diskoteka, do koncerata koje sam držao, ali ovo nikada nisam doživio. Ako se nekome ne dopadne pjesma koju pjevam, stanem. Pjevao sam u Bazelu u petak, ostalo mi je nekoliko pjesama do kraja. Prišao je čovjek i tražio mi je neku pjesmu. Bio je na nastupu sa ženom. Kažem mu “Ne mogu da prekidam pjesmu koju sada izvodim, sljedeću ću otpjevati tvoju”. Njemu je to očigledno smetalo i nije mogao da sačeka – kaže Mile i nastavlja:

– Povukao me demonstrativno, promašio sam stepenik i pao na pod. Pocijepao mi je košulju, a srećom obezbjeđenje je uspjelo da reaguje. Nakon toga sam odmah ustao i nastavio da pjevam, a policija je potom došla i odvela mladića. Kukao je da ga ne vode, jer ima dvoje djece kod kuće.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rox

13.01.2020 15:44

Takvoj sirovini treba to dvoje djece na vrijeme oduzeti, odnosno udaljiti ih od njega, da se spasi šta se spasiti može.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

13.01.2020 15:58

Frajer ima dvoje dijece kaže. Godinu dana prinudnog rada od jutra do naveče a država ti izdržava dvoje dijece. Kad izađeš 5 godina uvijetna. Pa da vidimo hoće li se ponoviti.

ODGOVORITE
Name

Sale

13.01.2020 16:17

Dzaba sto je on otisao iz sela u Evropu, kada selo iz njega nije. Takvi nas i predstavljaju, nazalost i u citavom svijetu a kamoli ovde.

ODGOVORITE
Name

Fuki

14.01.2020 18:51

Zakaz'o Rajkan)))

ODGOVORITE
Name

Ququ

15.01.2020 08:52

Zar se to pjesmom i muzikom zove..??!! Nejasno je ko to sluša. I čak plaća za to smeće od muzike.

ODGOVORITE