Бијељина: Могући застоји у испоруци струје

У сриједу, 15. јануара, могући су краћи застоји у испоруци електричне енергије потрошачима који се снабдијевају са трафостанице "Бијељина два", најављено је из "Електро-Бијељине".

Република Српска 13.01.2020 | 13:31
Бијељина: Могући застоји у испоруци струје

До застоја у испоруци струје доћи ће због функционалног испитивања СЦАДА система од 8.00 до 15.00 часова.

Повремени краћи застоји у седмочасовном периоду могући су за купце који се снабдијевају са далековода "Нови Млин", "РМК", "Димитрија Туцовића", "Крушевље", "Средњошколски центар", "Ново Село", "Индустрија један", "Гојсовац два", "Орао", "Пословница" и "Гојсовац".

Ријеч је о купцима у улицама Рачанска, Комитска, Београдска, Живојина Мишића и припадајућим споредним улицама, као и у дијелу улице Димитрија Туцовића и дијелу насеља Крушевље.

Из "Електро-Бијељине" наводе да су повремени краћи застоји могући и у насељеним мјестима Попови, Амајлије, Дијелови и Ново Село.

У саопштењу је наведено да су у четвртак 16. јануара, од 8.00 до 15.00 часова, због испитивања СЦАДА система могући повремени краћи застоји за купце који се снабдијевају са трафостанице "Дворови", а ријеч је о купцима у насељима Дворови, Тријешница, Крива Бара, Међаши и Трњаци.

Истог дана у истом термину могући су и краћи застоји за купце који се електричном енергијом снабдијевају са трафостанице "Остојићево".

"Ријеч је о купцима у насељеним мјестима Остојићево, Батковић, Мала Обарска, Бродац, Балатун, Велино Село, у дијелу Велике Обарске, те у појединим засеоцима у Горњем и Доњем Црњелову", навели су из "Електро-Бијељине". 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар