Bijeljina: Mogući zastoji u isporuci struje

U srijedu, 15. januara, mogući su kraći zastoji u isporuci električne energije potrošačima koji se snabdijevaju sa trafostanice "Bijeljina dva", najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".

Republika Srpska 13.01.2020 | 13:31
Bijeljina: Mogući zastoji u isporuci struje

Do zastoja u isporuci struje doći će zbog funkcionalnog ispitivanja SCADA sistema od 8.00 do 15.00 časova.

Povremeni kraći zastoji u sedmočasovnom periodu mogući su za kupce koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Novi Mlin", "RMK", "Dimitrija Tucovića", "Kruševlje", "Srednjoškolski centar", "Novo Selo", "Industrija jedan", "Gojsovac dva", "Orao", "Poslovnica" i "Gojsovac".

Riječ je o kupcima u ulicama Račanska, Komitska, Beogradska, Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama, kao i u dijelu ulice Dimitrija Tucovića i dijelu naselja Kruševlje.

Iz "Elektro-Bijeljine" navode da su povremeni kraći zastoji mogući i u naseljenim mjestima Popovi, Amajlije, Dijelovi i Novo Selo.

U saopštenju je navedeno da su u četvrtak 16. januara, od 8.00 do 15.00 časova, zbog ispitivanja SCADA sistema mogući povremeni kraći zastoji za kupce koji se snabdijevaju sa trafostanice "Dvorovi", a riječ je o kupcima u naseljima Dvorovi, Triješnica, Kriva Bara, Međaši i Trnjaci.

Istog dana u istom terminu mogući su i kraći zastoji za kupce koji se električnom energijom snabdijevaju sa trafostanice "Ostojićevo".

"Riječ je o kupcima u naseljenim mjestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, Brodac, Balatun, Velino Selo, u dijelu Velike Obarske, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu", naveli su iz "Elektro-Bijeljine". 

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar