Ове титуле ћемо се сјећати цијелог живота

Српски тенисери Новак Ðоковић и Виктор Троицки, послије освајања првог АТП Купа у Сиднеју, изјавили су да ће се финала и титуле сјећати цијелог живота.

Тенис 12.01.2020 | 18:24
Ове титуле ћемо се сјећати цијелог живота

Србија је послије преокрета у финалу побиједила Шпанију укупним резултатом 2:1, а одлучујући поен донијели су Новак Ðоковић и Виктор Троицки у дублу, који су 6:3, 6:4 побиједили шпанску комбинацију Фелисијано Лопез - Пабло Карењо Буста.

"Овога ћу се сећати целог живота. Ово је један од најлепших тренутака у мом животу. Имао сам среће и благословен сам што имам дивну каријеру у последњих 15 година, али играти за тим, с неким од најбољих пријатеља тако дуго времена, то не може да се изједначи ни са чим. То је нешто посебно", рекао је Новак Ðоковић послије освајања трофеја у АТП купа.

Ðоковић је захвалио публици на подршци, истакавши да је она била кључ у тријумфу на АТП купу, а упитан је и како ће изгледати славље.

"Идемо у Србију да славимо и да се вратимо назад. Шалим се, наравно. Има Срба у Сиднеју, па ако хоћете да правимо журку, спремни смо", закључио је Ðоковић.

Виктор Троицки такође је истакао значај навијача у финалу.

"Желим да се захвалим Новаку што је играо са мном, то је увек велико искуство. Играмо већ девет-десет година, али дељење момената с њим на терену не могу да опишем речима. Сећаћу се овог целог жиовта. Желим да се захвалим целом тиму, без њих ово не бисмо могли да урадимо. Успорено смо почели, направио сам грешку, али смо се вратили. Били смо фокусирани и остали јаки до краја. Навијачи су нам помогли. Хвала, идемо, бре", рекао је Троицки, који је додао да у Сиднеју није био цијели тим.

"Имамо неколико пријатеља који нам недостају, али су увек са нама. Наш друг Јанко (Типсаревић), који нас је гледао, Филип (Крајиновић), Ðере, Кецмановић... Хвала свима", закључио је Троицки.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Солајко

12.01.2020 17:55

И нико и никад као ОНИ

ОДГОВОРИТЕ