Ove titule ćemo se sjećati cijelog života

Srpski teniseri Novak Ðoković i Viktor Troicki, poslije osvajanja prvog ATP Kupa u Sidneju, izjavili su da će se finala i titule sjećati cijelog života.

Tenis 12.01.2020 | 18:24
Ove titule ćemo se sjećati cijelog života

Srbija je poslije preokreta u finalu pobijedila Španiju ukupnim rezultatom 2:1, a odlučujući poen donijeli su Novak Ðoković i Viktor Troicki u dublu, koji su 6:3, 6:4 pobijedili špansku kombinaciju Felisijano Lopez - Pablo Karenjo Busta.

"Ovoga ću se sećati celog života. Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mom životu. Imao sam sreće i blagosloven sam što imam divnu karijeru u poslednjih 15 godina, ali igrati za tim, s nekim od najboljih prijatelja tako dugo vremena, to ne može da se izjednači ni sa čim. To je nešto posebno", rekao je Novak Ðoković poslije osvajanja trofeja u ATP kupa.

Ðoković je zahvalio publici na podršci, istakavši da je ona bila ključ u trijumfu na ATP kupu, a upitan je i kako će izgledati slavlje.

"Idemo u Srbiju da slavimo i da se vratimo nazad. Šalim se, naravno. Ima Srba u Sidneju, pa ako hoćete da pravimo žurku, spremni smo", zaključio je Ðoković.

Viktor Troicki takođe je istakao značaj navijača u finalu.

"Želim da se zahvalim Novaku što je igrao sa mnom, to je uvek veliko iskustvo. Igramo već devet-deset godina, ali deljenje momenata s njim na terenu ne mogu da opišem rečima. Sećaću se ovog celog žiovta. Želim da se zahvalim celom timu, bez njih ovo ne bismo mogli da uradimo. Usporeno smo počeli, napravio sam grešku, ali smo se vratili. Bili smo fokusirani i ostali jaki do kraja. Navijači su nam pomogli. Hvala, idemo, bre", rekao je Troicki, koji je dodao da u Sidneju nije bio cijeli tim.

"Imamo nekoliko prijatelja koji nam nedostaju, ali su uvek sa nama. Naš drug Janko (Tipsarević), koji nas je gledao, Filip (Krajinović), Ðere, Kecmanović... Hvala svima", zaključio je Troicki.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Solajko

12.01.2020 17:55

I niko i nikad kao ONI

ODGOVORITE