"Те трауматичне слике још су ми пред очима"

- Свих година сам се трудила да те трауматичне слике потиснем, али још увек су ми пред очима - рекла је Ражнатовићева

Забава 11.01.2020 | 11:01
"Те трауматичне слике још су ми пред очима"

Жељко Ражнатовић Аркан убијен је 15. јануара 2000. године, а две деценије након што је њен супруг трагично изгубио живот, певачица Цеца Ражнатовић говорила је о том најгорем и најтежем тренутку.

Ражнатовићева каже да су јој и након 20 година болне сцене, када је убијен њен супруг, још увек пред очима.

- То је за мене најгори и најтежи тренутак у животу. Дан као и сваки други претворио се у ноћну мору. Отишли смо у бутик како бих купила гардеробу и, колико се сећам, око пола пет се десио тај ужасан злочин над троје људи. Прошло је 20 година... Свих година сам се трудила да те трауматичне слике потиснем, али још увек су ми пред очима. Ништа не могу да променим - рекла је певачица.

- Тешко је да дирате најосетљивију рану. Надам се да разумете због чега избегавам да причам о томе. И дан данас немам одговор на питање зашто се то десило. Зашто је троје људи лишено права на живот? Тешко је говорити о убиству оца моје деце и присећати се тог 15. јануара - испричала је Цеца.

- Било је много питања, много тешких тренутака, као и ситуација из којих сам мислила да нема излаз. Не прође дан да не помислим на Жељка и тренутак његовог свирепог убиства и стања у којем сам га затекла. Осећам се јако, јако разочарано што троструки убица још увек није изручен нашој држави. А сигурно се тако осећају и друге две породице страдалих, поред Жељка. Ни после две деценије нисмо сазнали мотив убиства и ко стоји иза њега. Поготово боли што знамо убицу, који још није смештен у зтавор - рекла је Ражнатовићева.

Певачица истиче да она и њена деца Анастасија и Вељко Ражнатовић чувају успомену на покојног Жељка и да свакодневно разговарају о њему.

- Ми у кући свакодневно причамо о њему. Током свих ових година, је присутан кроз приче и ситуације. О најтежем тренутку не причамо. Нажалост, немамо много успомена, али на компакт дисковима су забележени Анастасијин први, и Вељкова три рођендана, као и њихове заједничке фотографије. Ја сам трауму преживела тај дан и верујте да ни наших последњих речи не могу да се сетим. Остала је велика празнина и дугогодишња борба да се деца изведу на прави пут. Жељково место у мом срцу и животу нико не може да заузме - рекла је Ражнатовићева.

Цеца се присетила и шта је помислила када је први пут видела Аркана.

- Сећам се када сам упознала Жељка, једино о чему сам размишљала јесте како бих волела да сам жена таквог џентлмена и заштитника. Поред њега би се свака жена осећала најсигурнијом и највољенијом на свету. Тако сам се и ја осећала свих 6 година нашег заједничког живота. Због тих лепих тренутака и дан данас се сећам само феноменалних ствари из нашег заједничког живота. Памтим Жељка по лепим ситуацијама и трудим се да ми само оне остану у сећању. Не могу, нити желим да улазим у детаље тог ужасног дана, јер то је поново копање по ранама - закључила је Цеца.

(Телеграф.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Велики јунак

11.01.2020 10:24

А велики нас јунак. Идол младих и дрогираних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бб

11.01.2020 10:27

Да, а Аркан је инаце продавао цвеће. То је био олош...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

11.01.2020 10:29

Јао,јао и камен би заплакао. Тузно да тузније не мозе бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

11.01.2020 10:36

Колико их је због њега заплакало? Стигле га клетве .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роцкy

11.01.2020 12:12

Не поновио се више никада

ОДГОВОРИТЕ