"Te traumatične slike još su mi pred očima"

- Svih godina sam se trudila da te traumatične slike potisnem, ali još uvek su mi pred očima - rekla je Ražnatovićeva

Zabava 11.01.2020 | 11:01
"Te traumatične slike još su mi pred očima"

Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine, a dve decenije nakon što je njen suprug tragično izgubio život, pevačica Ceca Ražnatović govorila je o tom najgorem i najtežem trenutku.

Ražnatovićeva kaže da su joj i nakon 20 godina bolne scene, kada je ubijen njen suprug, još uvek pred očima.

- To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Dan kao i svaki drugi pretvorio se u noćnu moru. Otišli smo u butik kako bih kupila garderobu i, koliko se sećam, oko pola pet se desio taj užasan zločin nad troje ljudi. Prošlo je 20 godina... Svih godina sam se trudila da te traumatične slike potisnem, ali još uvek su mi pred očima. Ništa ne mogu da promenim - rekla je pevačica.

- Teško je da dirate najosetljiviju ranu. Nadam se da razumete zbog čega izbegavam da pričam o tome. I dan danas nemam odgovor na pitanje zašto se to desilo. Zašto je troje ljudi lišeno prava na život? Teško je govoriti o ubistvu oca moje dece i prisećati se tog 15. januara - ispričala je Ceca.

- Bilo je mnogo pitanja, mnogo teških trenutaka, kao i situacija iz kojih sam mislila da nema izlaz. Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva i stanja u kojem sam ga zatekla. Osećam se jako, jako razočarano što trostruki ubica još uvek nije izručen našoj državi. A sigurno se tako osećaju i druge dve porodice stradalih, pored Željka. Ni posle dve decenije nismo saznali motiv ubistva i ko stoji iza njega. Pogotovo boli što znamo ubicu, koji još nije smešten u ztavor - rekla je Ražnatovićeva.

Pevačica ističe da ona i njena deca Anastasija i Veljko Ražnatović čuvaju uspomenu na pokojnog Željka i da svakodnevno razgovaraju o njemu.

- Mi u kući svakodnevno pričamo o njemu. Tokom svih ovih godina, je prisutan kroz priče i situacije. O najtežem trenutku ne pričamo. Nažalost, nemamo mnogo uspomena, ali na kompakt diskovima su zabeleženi Anastasijin prvi, i Veljkova tri rođendana, kao i njihove zajedničke fotografije. Ja sam traumu preživela taj dan i verujte da ni naših poslednjih reči ne mogu da se setim. Ostala je velika praznina i dugogodišnja borba da se deca izvedu na pravi put. Željkovo mesto u mom srcu i životu niko ne može da zauzme - rekla je Ražnatovićeva.

Ceca se prisetila i šta je pomislila kada je prvi put videla Arkana.

- Sećam se kada sam upoznala Željka, jedino o čemu sam razmišljala jeste kako bih volela da sam žena takvog džentlmena i zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu. Tako sam se i ja osećala svih 6 godina našeg zajedničkog života. Zbog tih lepih trenutaka i dan danas se sećam samo fenomenalnih stvari iz našeg zajedničkog života. Pamtim Željka po lepim situacijama i trudim se da mi samo one ostanu u sećanju. Ne mogu, niti želim da ulazim u detalje tog užasnog dana, jer to je ponovo kopanje po ranama - zaključila je Ceca.

(Telegraf.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Veliki junak

11.01.2020 10:24

A veliki nas junak. Idol mladih i drogiranih.

ODGOVORITE
Name

Bb

11.01.2020 10:27

Da, a Arkan je inace prodavao cveće. To je bio ološ...

ODGOVORITE
Name

STRASNO

11.01.2020 10:29

Jao,jao i kamen bi zaplakao. Tuzno da tuznije ne moze biti.

ODGOVORITE
Name

Kiklop

11.01.2020 10:36

Koliko ih je zbog njega zaplakalo? Stigle ga kletve .....

ODGOVORITE
Name

Rocky

11.01.2020 12:12

Ne ponovio se više nikada

ODGOVORITE