Није Чола једини који може да напуни 6 арена, ево ко би још могао то!

Здравко Чолић поставио је рекорд тако што је узастопно одржао шест концерата у Београдској арени, на којима га је слушало скоро 120.000 људи. Међутим, како кажу познати естрадни менаџери, он није једини певач који може да направи такав успех.

Забава 10.01.2020 | 17:17
Није Чола једини који може да напуни 6 арена, ево ко би још могао то!

Осим популарности, за то је потребно и да се поклопе други, једнако битни фактори.

Гане Пецикоза објашњава да је Чолић без премца највећа звезда и да би његов рекорд мало ко надмашио.

- Осим Ђорђа Балашевића, за којег мислим да би можда могао да понови Здравков успех, мислим да нико други то не може да уради. Евентуално ако им се то случајно не деси, али тешко, заиста. Здравко је највеће име у овом мору катастрофа у музици које нас је задесило. Наравно да ће, кад је већ таква ситуација, људи желети да иду на његов концерт јер је квалитет у питању. Исто тако је и са Бајагом, који је одржао четири концерта у Сава центру. И Здравко и Бајага су имали добре последње албуме и мислим да је то утицало на овај успех - каже познати менаџер, осврнувши се на младе звезде које пажњу привлаче на интернету.

- Добар је тренутак да се запитамо где су сад те силне звезде које имају милионе, некии 100 милиона прегледа на Јутјубу? Зашто нико од њих не направи концерте на које ће доћи 200.000 људи? Па зато што не могу - категоричан је он.

И Ганетов колега Адис Гојак је сличног става, с тим што он оставља простор да би и друге звезде могле више пута да напуне Арену као Здравко.

- Готово да сам уверен да би звезде попут Дина Мерлина, Цеце Ражнатовић, Балашевића, Бијелог Дугмета, Бреговића могле да напуне одређени број Арена. А колико би то заиста било, зависи од више фактора, не само од певача. На пример, често је пресудно да ли има слободних термина за одржавање концерата у децембру, па Чола са те стране није имао препреку. Навешћу вам пример када сам организовао концерте Бијелог Дугмета, па смо направили три концерта и четврти бесплатан у Арени. Више нисмо могли јер се тада одржавао балет на леду и још свашта нешто, па није било термина - објаснио је Гојак, који је својевремено био Чолићев а сада је Бреговићев сарадник.

Извор: Блиц/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар