Ана Бекута доживела незгоду пред излазак на сцену!

Ана Бекута доживела је тежак пех пред сам излазак на сцену на свом другом по реду солистичком концерту који је у децембру одржала у Сава центру.

Забава 10.01.2020 | 15:09
Ана Бекута доживела незгоду пред излазак на  сцену!

Фолк звезда је непосредно пред долазак у дворану пала и ишчашила скочни зглоб. Упркос томе што је трпела несносне болове, она је смогла снаге да стане пред публику, имајући у виду шта јој је циљ.

- Ни она сама не зна како се то догодило. Журила је на све стране, била је под благом тензијом и стрепела хоће ли све бити у реду око организације концерта. Иако има потпуно поверење у своје сараднике, код Ане увек постоји мала доза бриге, треме и страха. У једном тренутку, док се сређивала, некако се саплела и повредила. Само је зајаукала и није могла да устане. Неколико минута се држала за зглоб јер није могла да га помери, а потом је пребледела у лицу и осетила мучнину. Само је прокоментарисала: „Јао, како ћу сад! Па имам концерт!“

- Попила је два аналгетика да ублажи бол и ставила ледену облогу на зглоб. Није било места ни помишљању да одустане од наступа и разочара публику. Изашла је на бину и током концерта водила рачуна да се не ослања на ту ногу. Једва је издржала, још у штиклама - открива извор близак певачици и додаје да су праве муке кренуле тек кад је адреналин попустио.

- Још јачи болови кренули су увече, након што се све завршило, а она стигла кући, али Ана је одлучила да о свему ћути. За њену повреду знао је само Мрка и певачицини сарадници који су се затекли на месту приликом њеног пада. Није желела да јој ништа поремети срећу због концерта, а то ни публика није осетила јер је остала професионална и маестрална до краја - завршава извор.

Извор: Ало Фото: Ненад Вујановић/ Ало

Коментари / 0

Оставите коментар