Ana Bekuta doživela nezgodu pred izlazak na scenu!

Ana Bekuta doživela je težak peh pred sam izlazak na scenu na svom drugom po redu solističkom koncertu koji je u decembru održala u Sava centru.

Zabava 10.01.2020 | 15:09
Ana Bekuta doživela nezgodu pred izlazak na  scenu!

Folk zvezda je neposredno pred dolazak u dvoranu pala i iščašila skočni zglob. Uprkos tome što je trpela nesnosne bolove, ona je smogla snage da stane pred publiku, imajući u vidu šta joj je cilj.

- Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepela hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno poverenje u svoje saradnike, kod Ane uvek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povredila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomeri, a potom je prebledela u licu i osetila mučninu. Samo je prokomentarisala: „Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!“

- Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da su prave muke krenule tek kad je adrenalin popustio.

- Još jači bolovi krenuli su uveče, nakon što se sve završilo, a ona stigla kući, ali Ana je odlučila da o svemu ćuti. Za njenu povredu znao je samo Mrka i pevačicini saradnici koji su se zatekli na mestu prilikom njenog pada. Nije želela da joj ništa poremeti sreću zbog koncerta, a to ni publika nije osetila jer je ostala profesionalna i maestralna do kraja - završava izvor.

Izvor: Alo Foto: Nenad Vujanović/ Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar