Јокић се додатно попео на листи!

Објављен је други пресек гласања навијача за предстојећи Ол Стар. Никола Јокић се попео на пето место међу високим играчима, док је Дончић и даље лидер међу бековима.

Кошарка 10.01.2020 | 10:49
Јокић се додатно попео на листи!

Српски кошаркаш је на првом пресеку заузимао седмо место међу високим играчима, а сада је пети са скоро 560 хиљада гласова.

Испред Јокића на Западу су Пол Џорџ, Кавај Ленард, Ентони Дејвис и Леброн Џејмс, док су иза остали Карл Ентони Таунс, Кристапс Порзингис, Кармело Ентони...

Међу бековима у овој конференцији доминира Лука Дончић са 3.277.870 гласова и има више од милон од другопласираног Џејмса Хардена. Ту су још Демијан Лилард, Стеф Кари, Расел Вестбрук, Алекс Карузо, Донован Мичел...

На Истоку убедљиво води Јанис Адетокумбо са 3.259.383 гласова и иза себе је оставио Ембида, Сијакама, Батлера, Тејтума... Међу бековима се води велика борба с обзиром да Јанга, Ирвинга и Мичела дели неколико хиљада гласова.

Гласање за Ол-стар меч траје до 20. јануара, а подсећамо да навијачи имају главну, али не и коначну реч. Они доприносе 50 одсто, док осталих 50 имају играчи и новинари.

Ко ће бити чланови прве петорке биће познато 23. јануара, када капитени буду бирали тимове, док ће играче који ће улазити с клупе одабрати тренери.

НБА Ол-стар утакмица игра се 16. фебруара.

(Курир спорт)

 

Коментари / 0

Оставите коментар