Jokić se dodatno popeo na listi!

Objavljen je drugi presek glasanja navijača za predstojeći Ol Star. Nikola Jokić se popeo na peto mesto među visokim igračima, dok je Dončić i dalje lider među bekovima.

Košarka 10.01.2020 | 10:49
Jokić se dodatno popeo na listi!

Srpski košarkaš je na prvom preseku zauzimao sedmo mesto među visokim igračima, a sada je peti sa skoro 560 hiljada glasova.

Ispred Jokića na Zapadu su Pol Džordž, Kavaj Lenard, Entoni Dejvis i Lebron Džejms, dok su iza ostali Karl Entoni Tauns, Kristaps Porzingis, Karmelo Entoni...

Među bekovima u ovoj konferenciji dominira Luka Dončić sa 3.277.870 glasova i ima više od milon od drugoplasiranog Džejmsa Hardena. Tu su još Demijan Lilard, Stef Kari, Rasel Vestbruk, Aleks Karuzo, Donovan Mičel...

Na Istoku ubedljivo vodi Janis Adetokumbo sa 3.259.383 glasova i iza sebe je ostavio Embida, Sijakama, Batlera, Tejtuma... Među bekovima se vodi velika borba s obzirom da Janga, Irvinga i Mičela deli nekoliko hiljada glasova.

Glasanje za Ol-star meč traje do 20. januara, a podsećamo da navijači imaju glavnu, ali ne i konačnu reč. Oni doprinose 50 odsto, dok ostalih 50 imaju igrači i novinari.

Ko će biti članovi prve petorke biće poznato 23. januara, kada kapiteni budu birali timove, dok će igrače koji će ulaziti s klupe odabrati treneri.

NBA Ol-star utakmica igra se 16. februara.

(Kurir sport)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar