Брена одријешила кесу, за одмор дала 61.000 евра

Лепа Брена частила је породицу божићним путовањем које кошта чак 61.000 евра.

Забава 09.01.2020 | 09:47
Брена одријешила кесу, за одмор дала 61.000 евра

Пјевачица је одријешила кесу за луксузан одмор у Дубаију, Тајланду и на Малдивима, гдје ће двије недјеље уживати са мужем Бобом Живојиновићем, синовима Стефаном и Виктором и Филипом и снајом Александром Пријовић.

Бака Брена за празнике није жељела да се одваја од десетомесечног унука Александра, па је и њега повела на ове далеке дестинације.

Да пјевачица није шкртица, за шта је многи на естради прозивају, доказала је тиме што је овим путовањем частила и Пријину мајку Борку Михајловић.

– Живојиновићи у јануару традиционално путују на породични одмор. Овог пута у проширеном саставу, пошто су први пут повели и малог Александра, али и Пријину маму. Стефан треба да им се придружи чим одради заказан наступ. Он ће доћи заједно са братом Виктором, који је тренутно са друштвом на Копаонику. Брена је путовање детаљно испланирала још прије мјесец дана. Прва станица им је Дубаи, у који су стигли на Божић. Само за хотел је искеширала 16.800 евра, а тек ће одријешити кесу за шопинг у чувеном “Дубаи молу”  прича извор близак Живојиновићима.

Према његовим ријечима, највећа екс ју звијезда ће на ово путовање потрошити право богатство.

– Ускоро ће из Дубаија кренути у Тајланд, а онда и на Малдиве. Резервисали су ризорт у Пукету, који је Брена платила 5.600 евра. Ипак највише новца је издвојила на Малдиве. Тамо је изнајмила бунгалове на самој плажи. За овај приватни тропски рај дала је чак 38.600 евра. Када се све сабере “пукла” је 61.100 евра – објашњавала добро обавијештен извор.

Лепа Брена каже да јој је јануар омиљени мјесец јер га проводи са породицом.

– Радујем се што смо породично отпутовали. Дошли смо у топлије крајеве да се мало угријемо и будемо заједно. Прошле године смо много радили, нисмо се довољно виђали, па желимо то да надокнадимо. Боба и ја смо пресрећни што дјеца и даље желе да путују са нама – рекла је пјевачица, а њена снајка Прија додала: “На одмору са нама су први пут Александар и моја мајка. То ме је баш обрадовало!”

 (Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

09.01.2020 10:45

Она их је и зарадила и треба да троси и узива а не као ови наси полуписмени политицари накрали се па мисле да су несто а обицне фукаре

ОДГОВОРИТЕ