Brena odriješila kesu, za odmor dala 61.000 evra

Lepa Brena častila je porodicu božićnim putovanjem koje košta čak 61.000 evra.

Zabava 09.01.2020 | 09:47
Brena odriješila kesu, za odmor dala 61.000 evra

Pjevačica je odriješila kesu za luksuzan odmor u Dubaiju, Tajlandu i na Maldivima, gdje će dvije nedjelje uživati sa mužem Bobom Živojinovićem, sinovima Stefanom i Viktorom i Filipom i snajom Aleksandrom Prijović.

Baka Brena za praznike nije željela da se odvaja od desetomesečnog unuka Aleksandra, pa je i njega povela na ove daleke destinacije.

Da pjevačica nije škrtica, za šta je mnogi na estradi prozivaju, dokazala je time što je ovim putovanjem častila i Prijinu majku Borku Mihajlović.

– Živojinovići u januaru tradicionalno putuju na porodični odmor. Ovog puta u proširenom sastavu, pošto su prvi put poveli i malog Aleksandra, ali i Prijinu mamu. Stefan treba da im se pridruži čim odradi zakazan nastup. On će doći zajedno sa bratom Viktorom, koji je trenutno sa društvom na Kopaoniku. Brena je putovanje detaljno isplanirala još prije mjesec dana. Prva stanica im je Dubai, u koji su stigli na Božić. Samo za hotel je iskeširala 16.800 evra, a tek će odriješiti kesu za šoping u čuvenom “Dubai molu”  priča izvor blizak Živojinovićima.

Prema njegovim riječima, najveća eks ju zvijezda će na ovo putovanje potrošiti pravo bogatstvo.

– Uskoro će iz Dubaija krenuti u Tajland, a onda i na Maldive. Rezervisali su rizort u Puketu, koji je Brena platila 5.600 evra. Ipak najviše novca je izdvojila na Maldive. Tamo je iznajmila bungalove na samoj plaži. Za ovaj privatni tropski raj dala je čak 38.600 evra. Kada se sve sabere “pukla” je 61.100 evra – objašnjavala dobro obaviješten izvor.

Lepa Brena kaže da joj je januar omiljeni mjesec jer ga provodi sa porodicom.

– Radujem se što smo porodično otputovali. Došli smo u toplije krajeve da se malo ugrijemo i budemo zajedno. Prošle godine smo mnogo radili, nismo se dovoljno viđali, pa želimo to da nadoknadimo. Boba i ja smo presrećni što djeca i dalje žele da putuju sa nama – rekla je pjevačica, a njena snajka Prija dodala: “Na odmoru sa nama su prvi put Aleksandar i moja majka. To me je baš obradovalo!”

 (Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

09.01.2020 11:45

Ona ih je i zaradila i treba da trosi i uziva a ne kao ovi nasi polupismeni politicari nakrali se pa misle da su nesto a obicne fukare

ODGOVORITE