Ђорђевић честитао Партизану, били су много бољи

Тренер Виртуса Александар Ђорђевић признао је да је био на ивици суза због свега што су му приредили навијачи Партизана пре меча.

Кошарка 09.01.2020 | 08:44
Ђорђевић честитао Партизану, били су много бољи

- Једва сам успео да задржим сузе, јер ово нисамо чекивао. Толико сам захвалан и поносан на мој однос са Партизаном. Бескрајно хвала, ми смо била деца која су почела да се баве спортом, дошли смо у колектив који нас је направио правим људима. Ми као играчи смо добили много од Партизана, а на нама је да константно враћамо – рекао је Ђорђевић и додао да његови играчи ментално нису били спремни за пакао препуне "Арене".

- Честитам Партизану, били су много бољи. Питао сам моје играче дан пре утакмице ко је од вас био у Београду раније, ко је играо. Само тројица су подигла руку. Нисмо били ментално спремни за све ово, за овакву атмосферу. Овакав амбијент је давао ветар у леђа Партизану.

Ми не падамо лако карактерно, али смо сада пали у другој четвртини. Атмосфера је то на чему Партизан гради своју историју, а она је необјашњива. Партизан је уништио наше самопоуздање, имао је неколико јако расположених играча, нисмо успели све да их бранимо. Постићи 62 поена за полувреме је нападачка рапсодија, Партизанови играчи су имали сјајан проток лопте. То је карактеристика тренера Тринкијерија веч јако дуго.

Ђорђевићу је постављено питање шта сада мисли о неуспеху на Светском првенству и шта може да поручи наследнику Кокошкову.

- Желим му пуно среће и што мање повреда. Немамо само ми шампионе, не потцењујте никога, не кажем да смо потценили неког, али из неког аспеката и јесмо. Све наше аспекте градили смо крвавим радом од првог дана, а када то мало изостане, да ли мислите да ће вам неко окачити медаљу тек тако - закључио је Александар Ђорђевић.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар