Меган и принц Хари одлучили да се повуку

Меган Маркл и принц Хари су се обратили јавности са информацијом да желе да се повуку као "старији чланови" британске краљевске породице, а поред тога желе и да раде како би постали финансијски независни.

Забава 08.01.2020 | 21:06
Меган и принц Хари одлучили да се повуку

"После много месеци размишљања и унутрашњих превирања, решили смо да ове године направимо промену и покушамо да створимо нову прогресивну улогу унутар ове институције", стоји у саопштењу.

"Желимо да се повучемо као старији чланови краљевске породице и да радимо на томе да будемо финансијски независни, док континуирано и у потпуности подржавамо Њено Краљевско Височанство Краљицу", пише даље.

"Планирамо да уравнотежимо своје време између Уједињеног Краљевства и Северне Америке, настављајући да поштујемо нашу дужност према Краљици, заједници и нашим патронажама. Овај географски баланс омогућиће нам да одгајамо свог сина уважавајући краљевску традицију у којој се родио, а истовремено ће пружити нашој породици простор да се фокусира на следеће поглавље, укључујући покретање нашег новог добротворног ентитета. Радујемо се што ћемо с временом делити све детаље овог узбудљивог следећег корака, јер настављамо да сарађујемо са Њеним Величанством Краљицом, Принцом од Велса, Војводом од Кембриџа и свим релевантним странкама. До тада, прихватите нашу најдубљу захвалност за вашу сталну подршку", саопштио је пар.

Меган Маркл и принц Хари су често наглашавали и истицали колико им смета јер јавност прати сваки њихов корак, а овим потезом су делимично стали на пут медијском притиску бар у односу на дужности које су имали као војводе од Сасекса.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милос

09.01.2020 06:54

Паметно, ако желе нормалан живот а не под сталном присмотром

ОДГОВОРИТЕ