Откривена тајна: Лепа Брена и Саша Поповић су били у вези, а сад су кумови!

Иако се податак да су фолк звезда и фронтмен бенда у ком је стекла славу били у романси деценијама провлачио кроз медије као јавна тајна, редитељ њених филмова недавно ју је несвесно потврдио.

Забава 08.01.2020 | 18:10
Откривена  тајна: Лепа Брена и Саша Поповић су били у вези, а сад су кумови!

Подразумева се да највеће музичке и филмске звезде уживају дивљење и наклоност своје публике, али у таквој врсти односа постоји и она друга страна медаље. Приватни животи славних најчешће и више интригирају него њихове каријере, због чега није тешко извести закључак да популарност и новац скупо плаћају неким интимним патњама, великим ломовима или грчем да се не открије нека њихова велика тајна.

У случају Лепе Брене, коју многи сматрају једном од наших највећих звезда, па чак и феноменом чија је слава за кратко време пробила рам оне велике Југославије, таква једна тајна дуги низ година била је скривена под окриљем свега другог што је из своје интиме делила са обожаваоцима. Наиме, последњих недеља, док се сумирају резултати њене изузетно успешне турнеје, актуелна је и прича о томе да су хрватски генерали негодовали због концерата које је ова звезда имала у Загребу и њеног хита "Југословенка", којим је целу дворану довела до стања делиријума.

Тим поводом је и славни редитељ Станко Црнобрња, који је раније сарађивао са Бреном на њеним филмовима "Хајде да се волимо", био позван да каже своје мишљење.

Гостујући у Јутарњем програму Прве телевизије случајно је открио Бренину дуго чувану тајну. Наиме, одувек се нагађало да је фолк звезда била у вези са Сашом Поповићем, који је у оно време био фронтмен њихове групе Слатки грех, а Црнобрња је то, говорећи о феномену југословенства, несмотрено потврдио.

- Немојте да заборавите да Брена потиче из једне патријархалне муслиманске породице. Она је отишла у Нови Сад и тамо ступила у пословну и личну везу са свештеничким сином православне цркве (Саша Поповић, прим. аут.).

То је могло нормално да се деси само у време Југославије и из тога се родила пословна сарадња која је тражила Југославију као тржиште. Та генерација је била способна да то схвати, повеже и свој таленат представи људима - почео је своје излагање редитељ, не слутећи да је изговорио нешто што се досад декларисало као јавна тајна.

Иначе, досад се спекулисало да су њих двоје своје емоције делили у оно златно доба Слатког греха, што је трајало све док Брена није упознала Бобу Живојиновића.

- Да се разумемо, да нема Брене, не бих постојао ни ја. Међутим, исто тако да није мене, Боба се никада не би забављао с њом, већ би и даље гледао Леди Ди - открио је Саша једном приликом, док је Брена неколико пута у каријери коментарисала односе у бенду.

- Када је Лепа Брена стартовала као бренд, хтели смо да има неког симпатичног весељака који је лудо заљубљен у њу, а она га не примећује, па је избор пао на Максу, ког смо прекрстили у Лепог Бору - описала је једном Брена, што се касније испоставило својеврсним параваном за чињеницу коме је она у бенду заправо узвратила љубав.

Подсећања ради, Брена и Саша су и након распада групе, али и своје везе, остали у добрим односима. Последњи наступ Слатког греха десио се 1994. године на Ташмајдану. После тога су се повукли са јавне сцене, а Брена и Саша су неколико година касније остварили сарадњу у "Гранду". Свако касније јавно понашање главних актера наше приче у јавности никога није могло да наведе на било какве прозивке, па чак ни на шалу на рачун њихове прошлости. Изузетно су се поштовали, дружили, али и окумили, када је Брена била сведок на Поповићевом венчању са певачицом Сузаном Јовановић. И то кумство је било срећно, једнако као што су обоје у заједничком бизнису имали успеха.

Очигледно је да су као тандем успешни, а да је та младалачка романса само била идеална одскочна даска за све лепо што им је живот касније донео. Јер оно што је велика Југославија могла да изнедри, не може нико!

Извор: Курир.рс  Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар