Милица открила како прославља Божић: Родитељи никад нису били са мном за празнике!

Певачица Милица Павловић често је запиткивала због чега најрадоснији хришћански празник не може да проведе баш са родитељима.

Забава 07.01.2020 | 20:21
Милица открила како прославља Божић: Родитељи никад нису били са мном за празнике!

С обзиром на то да Божић славиш традиционално, да ли ће тако бити и ове године, са породицом, и поштујеш ли баш све обичаје?

- Да, бићу и ове године са породицом. Имам ту срећу да могу да кажем менаџерима у својој продукцијској кући да не желим да радим за тај празник. Мени је тај празник јако битан, има ми посебну ноту и одмалена сам проводила Божић са баком и деком и не могу да замислим да буде другачије и једва чекам, радујем се. Што се тиче обичаја, оно што знам, ја урадим. Никако не бежим од обичаја, али нисам нека покондирена тиква, па сад ако видим да неко нешто ради, да морам и ја да би се рекло да смо ми то одрадили.

Да ли помажеш око трпезе?

- Ништа не знам, није ми проблем да кажем. Ја дегустирам, имају најбољег дегустатора, и у комшилук одем да дегустирам. Иако кажу да се за Божић не иде нигде, па шта, идем ја да све испробам, дружим се са људима. Ја сам девојка са села и ја бих волела да људи у граду доживе оно што смо ми на селу раније доживљавали, да није проблем отићи у комшилук и потражити чашицу зејтина и чашицу шећера када можда продавница у вашем месту не ради. Има то неку своју драж. Волим баш Божић. Али иако су ми бака и дека надоместили сваки Божић и нисам осетила ниједан недостатак, раније док сам била млађа занимало ме је зашто не могу да буду моји родитељи са мном заједно на Божић. Они су били већ увелико разведени. Било ми је лако објаснити, али волела сам да запиткујем. Било је пар неких чудних момената када видим да неко слави Божић са својом комплетном породицом, а ја само са баком и деком и оцем који некад дође, али десило се да некад није могао да дође због посла јер ради у иностранству.

Иначе Милица је  позната и као велики хуманитарац тако је и ове године одлучила да помогне онима којима је помоћ потребна. Она је посетила малишане из једне институције којима је однела празничне пакетиће са слаткишима и свим стварима које ће их обрадовати. И не само то  она је уз пакетиће однела и расхладне уређаје, хемију, фенове, мантиле и разне најосновије ствари.

Извор: Ало.рс /Информер  Фото: Дејан Бриза 

Коментари / 0

Оставите коментар