Milica otkrila kako proslavlja Božić: Roditelji nikad nisu bili sa mnom za praznike!

Pevačica Milica Pavlović često je zapitkivala zbog čega najradosniji hrišćanski praznik ne može da provede baš sa roditeljima.

Zabava 07.01.2020 | 20:21
Milica otkrila kako proslavlja Božić: Roditelji nikad nisu bili sa mnom za praznike!

S obzirom na to da Božić slaviš tradicionalno, da li će tako biti i ove godine, sa porodicom, i poštuješ li baš sve običaje?

- Da, biću i ove godine sa porodicom. Imam tu sreću da mogu da kažem menadžerima u svojoj produkcijskoj kući da ne želim da radim za taj praznik. Meni je taj praznik jako bitan, ima mi posebnu notu i odmalena sam provodila Božić sa bakom i dekom i ne mogu da zamislim da bude drugačije i jedva čekam, radujem se. Što se tiče običaja, ono što znam, ja uradim. Nikako ne bežim od običaja, ali nisam neka pokondirena tikva, pa sad ako vidim da neko nešto radi, da moram i ja da bi se reklo da smo mi to odradili.

Da li pomažeš oko trpeze?

- Ništa ne znam, nije mi problem da kažem. Ja degustiram, imaju najboljeg degustatora, i u komšiluk odem da degustiram. Iako kažu da se za Božić ne ide nigde, pa šta, idem ja da sve isprobam, družim se sa ljudima. Ja sam devojka sa sela i ja bih volela da ljudi u gradu dožive ono što smo mi na selu ranije doživljavali, da nije problem otići u komšiluk i potražiti čašicu zejtina i čašicu šećera kada možda prodavnica u vašem mestu ne radi. Ima to neku svoju draž. Volim baš Božić. Ali iako su mi baka i deka nadomestili svaki Božić i nisam osetila nijedan nedostatak, ranije dok sam bila mlađa zanimalo me je zašto ne mogu da budu moji roditelji sa mnom zajedno na Božić. Oni su bili već uveliko razvedeni. Bilo mi je lako objasniti, ali volela sam da zapitkujem. Bilo je par nekih čudnih momenata kada vidim da neko slavi Božić sa svojom kompletnom porodicom, a ja samo sa bakom i dekom i ocem koji nekad dođe, ali desilo se da nekad nije mogao da dođe zbog posla jer radi u inostranstvu.

Inače Milica je  poznata i kao veliki humanitarac tako je i ove godine odlučila da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Ona je posetila mališane iz jedne institucije kojima je odnela praznične paketiće sa slatkišima i svim stvarima koje će ih obradovati. I ne samo to  ona je uz paketiće odnela i rashladne uređaje, hemiju, fenove, mantile i razne najosnovije stvari.

Izvor: Alo.rs /Informer  Foto: Dejan Briza 

Komentari / 0

Ostavite komentar