Вечерас премијера филма "Добро јутро, комшија" 6. дио

Шести дио филма ,,Добро јутро комшија'' , рађеног у заједничкој продукцији БН телевизије и РТВ Приједор , спреман је за емитовање на малим екранима. Вечерас, на Бадње вече, гледаоци БН ТВ имаће прилику да премијерно погледају најновији, 6. дио одличне комедије који носи назив "Срећан пут комшија".

Република Српска 06.01.2020 | 13:54
Вечерас премијера филма "Добро јутро, комшија" 6. дио

Ријеч је о урнебесној комедији, чијих је првих пет дијелова сјајно прихваћено од стране публике, а биоскопска премијера шестог, можда и најбољег дијела филма, одржана је половином новембра 2019. године у биоскопима Бијељине и Приједора.

 

Снимање се одвијало на локацијама у Приједору, Посавини, Семберији и Банату. Перо Шпадић, сценариста филма , рекао је да овај пут нешто сасвим другачије, и да ће овај пројекат бити бољи од претходних, јер и сам назив ,,Срећан пут комшија" обећава много више.

 
Глумачка екипа коју чине : Александар Стојковић Пикси, Деан Батоз, Раденка Шева, Мирела Предојевић, Жељко Касап и други, већ су доказали да су гарант су здравог хумора.


 
 У филму се међутим појављу и нека јако позната глумачка имена као што су Власта Велисављевић најстарији глумац у региону , те Александар Дунић познатији као Ћирко у филму ,,Бела лађа" .

Стога, никако не пропустите најновији дио сјајне комедије вечерас од 21:15 само на програму БН телевизије.

БН ТВ

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милош

06.01.2020 13:35

Радујем се,увијек ме слатко насмијете и учините ово дивно вече још љепшим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

томо

06.01.2020 14:05

Супер. сретна вам бадња вецер........!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ