Večeras premijera filma "Dobro jutro, komšija" 6. dio

Šesti dio filma ,,Dobro jutro komšija'' , rađenog u zajedničkoj produkciji BN televizije i RTV Prijedor , spreman je za emitovanje na malim ekranima. Večeras, na Badnje veče, gledaoci BN TV imaće priliku da premijerno pogledaju najnoviji, 6. dio odlične komedije koji nosi naziv "Srećan put komšija".

Republika Srpska 06.01.2020 | 13:54
Večeras premijera filma "Dobro jutro, komšija" 6. dio

Riječ je o urnebesnoj komediji, čijih je prvih pet dijelova sjajno prihvaćeno od strane publike, a bioskopska premijera šestog, možda i najboljeg dijela filma, održana je polovinom novembra 2019. godine u bioskopima Bijeljine i Prijedora.

 

Snimanje se odvijalo na lokacijama u Prijedoru, Posavini, Semberiji i Banatu. Pero Špadić, scenarista filma , rekao je da ovaj put nešto sasvim drugačije, i da će ovaj projekat biti bolji od prethodnih, jer i sam naziv ,,Srećan put komšija" obećava mnogo više.

 
Glumačka ekipa koju čine : Aleksandar Stojković Piksi, Dean Batoz, Radenka Ševa, Mirela Predojević, Željko Kasap i drugi, već su dokazali da su garant su zdravog humora.


 
 U filmu se međutim pojavlju i neka jako poznata glumačka imena kao što su Vlasta Velisavljević najstariji glumac u regionu , te Aleksandar Dunić poznatiji kao Ćirko u filmu ,,Bela lađa" .

Stoga, nikako ne propustite najnoviji dio sjajne komedije večeras od 21:15 samo na programu BN televizije.

BN TV

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miloš

06.01.2020 13:35

Radujem se,uvijek me slatko nasmijete i učinite ovo divno veče još ljepšim.

ODGOVORITE
Name

tomo

06.01.2020 14:05

Super. sretna vam badnja vecer........!!!!!!!

ODGOVORITE